Τα θεμέλια επάνω στα οποία χτίστηκε το Iglow Woman’s Beauty στη Θεσσαλονίκη ήταν η αγάπη, το μεράκι, το πάθος και η εξειδίκευση επάνω στη δουλειά των ανθρώπων που το απαρτίζουν. Οι γνώσεις τους επάνω στις τεχνικές, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα προϊόντα που χρησιμοποιούν, τους οδηγούν σε άριστα αποτελέσματα με διάρκεια και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχουν σταθερή πελατεία που τους εμπιστεύεται χρόνια τώρα και η οποία αυξάνεται δυναμικά.

Η μινιμαλιστική διακόσμηση του χώρου δημιουργεί ηρεμία, γαλήνη και χαλάρωση και σας προετοιμάζει, για να δεχτείτε την περιποίηση του άρτια εκπαιδευμένου και έμπειρου προσωπικού του. Αποδράστε από την καθημερινότητα και χαλαρώστε σ’ ένα από τα ωραιότερα Beauty Salon.

Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους

Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι πολλές και έχουν σαν βάση την αξιόπιστη επιστημονική γνώση, την άριστη τεχνολογική υποστήριξη και την πολυετή εμπειρία. Στόχος τους πάντα να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, το Iglow Woman’s Beauty περιλαμβάνει ολοκληρωμένες περιποιήσεις προσώπου, άκρων, θεραπείες αποτρίχωσης, μακιγιάζ και θεραπευτικό πεντικιούρ. Επιπλέον, εφαρμόζουν τις πιο σύγχρονες τεχνικές για βλεφαρίδες (βλεφαρίδες extension (one by one), βλεφαρίδες τουφάκια, συντήρηση extension, περμανάντ βλεφαρίδας και βαφή) και φρύδια (τατού/ microblading, σχήμα φρυδιών).

Κάνετε δικά σας τα προϊόντα που χρησιμοποιούν

Τα ποιοτικά, φυσικά και αγνά προϊόντα που χρησιμοποιούν στις διάφορες υπηρεσίες που προσφέρουν μπορείτε να τα κάνετε δικά σας και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές. Συγκεκριμένα, μπορείτε να προμηθευτείτε επαγγελματικά προϊόντα για νύχια, μακιγιάζ, τις κρέμες σώματος, προσώπου, χεριών και πολλά ακόμα που θα τα βρείτε στο κατάστημά τους. Το έμπειρο προσωπικό του Iglow Woman’s Beauty βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και είναι ανοιχτοί σε όλες τις απορίες.

Για τον εορταστικό μήνα Δεκέμβριο προσφέρουν δύο μοναδικές προσφορές για να μην στερηθεί κανένας την περιποίηση που του αξίζει. Η πρώτη προσφορά που τρέχει είναι η προσφορά μεσοθεραπείας, ενυδάτωσης, ανάπλασης και λάμψης από 65 στα 45 ευρώ. Η δεύτερη είναι η προσφορά θεραπείας με υπέρηχους για έξτρα ενυδάτωση, ενεργοποίηση κολαγόνου και ελαστίνης από 50 στα 35 ευρώ. Βέβαια, πέρα από τις προσφορές οι τιμές τους είναι πολύ φιλικές, καθώς δεν είναι της άποψης ότι η καθημερινή φροντίδα και περιποίηση πρέπει να αποτελούν προνόμιο για λίγους.

Αν έχετε επισκεφθεί το Iglow Woman’s Beauty θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε. Αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, μην χάνετε άλλο χρόνο.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Βίκτωρος Ουγκώ 12 (Άνω Λαδάδικα)

Τ: 2310538393