Το Χόλιγουντ των αισθησιακών παραγωγών, το καλοκαίρι του 2021, το φετινό μας καλοκαίρι, έκανε τα COVID test του, ετοίμασε τα μπαγκάζια του και προσγειώθηκε στην χώρα μας, για να ολοκληρώσει μια ακόμη σειρά γυρισμάτων που εξιτάρουν το ανδρικό, μα και γυναικείο κοινό. Όπως μας είχε πληροφορήσει για το ερωτικό καλοκαίρι του 2018, η Youropia.

Έτσι, ο όμιλος των tushy.com, blacked.com και vixen.com, οι πλέον ποιοτικές παραγωγές του χώρου, βρέθηκαν για τις κινηματογραφικές τους ανάγκες,

στην Ζάκυνθο.

Θα παραθέσουμε λοιπόν μια σειρά φωτογραφικών αποσπασμάτων από τις ενάρξεις των βίντεο που δημιουργήθηκαν με… ιδρώτα, στο Ιόνιό μας. Μόνο τις ενάρξεις θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε άλλωστε:

Κυματίζει περήφανα η γαλανόλευκη. Με την υπογραφή του πορνογραφικού κολοσσού, blacked.com.

Η Ζάκυνθος από ψηλά λοιπόν…:

Όσοι θέλετε να ψάξετε περαιτέρω, το σάιτ, υπογράφει και μαρκάρει τις φωτογραφίες του, να το τιμήσετε. Αλλά, το ελληνικό στοιχείο, είναι παντού…:

Πάντως, τα κορίτσια και τα αγόρια που πρωταγωνιστούν, τίμησαν τις ελληνικές παραλίες. Παραθέτουμε φωτογραφίες, που αγωνιστήκαμε να βρούμε, καθώς, οι «ντυμένες» ήταν ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΠΑΝΙΕΣ…: