Για πρώτη φορά στην Ελλάδα Το Magic Theatre Serpentes με την υπερπαραγωγή  Η «Βασίλισσα του Χιονιού». Μια μοναδική multimedia  παράσταση βασισμένη σε ένα από τα πιο όμορφα και σημαντικότερα παραμύθια του Χανς  Κρίστιαν Άντερσεν.

Η παράσταση διηγιέται με έναν μοναδικό τρόπο το μαγικό και συναρπαστικό ταξίδι της μικρής Γκέρντα μέχρι την Παγωμένη Χώρα του Χιονιού. Ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, δοσμένο με ένα φαντασμαγορικό τρόπο από τους καλλιτέχνες των Magic Theatre Serpentes -χορευτές, χορευτές του κλασσικού μπαλέτου(με το απόσπασμα–Snow Queen-από τον Καρυοθραύστη του Τσαικοφσκυ  ), σολίστ της όπερας , ακροβάτες,ιδιαιτερα εντυπωσιακα, πλούσια κουστούμια και μασκες, σε συνδυασμό με πολυ πρωτοτυπες  βίντεο προβολές και ομορφη μουσικη επενδυση .

 

Οι Magic Theatre Serpentes  δημιουργήθηκαν το 2000 στην Λουμπλιάνα από την multimedia καλλιτέχνη Lidija Bernik.   Έχουν εντυπωσιάσει με την δουλειά τους  διεθνώς και έχουν πραγματοποίηση  παραστάσεις σε πολλές χώρες όπως Ιταλία (μεταξύ των άλλων στην EXPO 2015) , Αυστρία, Γερμανία , Δανία , Αγγλία , Ιρλανδία,  Γαλλία , Νότια Κορέα , Αμερική, Βραζιλία , Ιαπωνία.

Οι παραστάσεις τους χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερα πλούσια μέσα έκφρασης που δημιουργούν ένα ανεπανάληπτο αισθητικό αποτέλεσμα.

18 καλλιτέχνες επί  σκηνής, μεταφέρουν τα παιδιά και τους μεγάλους σε έναν κόσμο μαγικό!

 

info 
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Αίθουσα Μ1

Παραστάσεις:
Σάββατο 17/11: 7.00 μμ
Κυριακή  18/11:  12.00 (έξτρα παράσταση)
Κυριακή 18/11: 5.00 μμ

Τιμές εισιτηρίων :  35€ (23€*), 30€ (23€*), 25€ (18€*), 18€ (10€*), 10€
* παιδικό

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
www.tch.gr, τηλ. 2310 895 839
Εκδοτήρια Πλατεία Αριστοτέλους
Ticketservices.gr

από έως
Θέατρο Παραστάσεις