Ένα ακόμη biscotto workshop δια ζώσης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2  Δεκεμβρίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα τη σωστή συνταγή στα social media & τα μυστικά συστατικά της digital επικοινωνίας για τον επαγγελματία της εστίασης.

Η επιτυχημένη συνταγή κρίνεται από τις αναλογίες. Η εικόνα μιας επιχείρησης εστίασης αποτελεί βασικό στοιχειό του μίγματος της επιτυχίας. Και αν η εικόνα είναι η βάση ο έλεγχος αποτελεί το κρυφό συστατικό της διαφοροποίησης. Ταυτόχρονα, η ταχύτητα και η στόχευση σε πολλές περιπτώσεις διορθώνουν αστοχίες στην εκτέλεση της συνταγής ! Και αν έχετε δημιουργήσει μια γευστική συνταγή είναι η ώρα να την κάνετε και εμφανίσιμη. Αυτά και πολλά άλλα για συστατικά και αναλογίες σε ένα workshop που θα σας βάλει να αμφιβάλλετε για τον παραδοσιακό τσελεμεντέ της επικοινωνίας.

Παρουσίαση: Ευάγγελος Νομικός -communication parkourist marketing direction – biscotto a creative company

 • ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Προσαρμοζόμενοι στα νέα δεδομένα, δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των επισκεπτών μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και τις επίσημες κρατικές οδηγίες.

  Για να εισέλθετε στο χώρο του εμπορικού κέντρου γίνεται θερμομέτρηση στις κεντρικές πύλες του Mediterranean Cosmos.
  -Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης προβλέπεται η λειτουργία του χώρου μας για:
  1. Εμβολιασμένους και νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) με επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης
  2. Ανήλικους, ανεμβολίαστους, μη νοσήσαντες, με αρνητικό rapid test (ηλικίες 12-17) έως 48 ώρες πριν ή self test (ηλικίες 4-11) έως 24 ώρες πριν.
  3. Απαραίτητη και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
  Τηρούμε τις προβλεπόμενες αποστάσεις που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ για τους χώρους εστίασης και συμμορφωνόμαστε με τους νέους κανόνες υγιεινής.
  Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.
  Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
  Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878.
  Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
  Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης. Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

  Ιnfo
  biscotto community (Mediterranean Cosmos)
  Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου
  Έναρξη: 20:15
  Είσοδος ελεύθερη
  * Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
  Facebook event:
  Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos.


  Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

  Η σωστή συνταγή στα social media & τα μυστικά συστατικά της digital επικοινωνίας : Φόρμα Συμμετοχής


  Όνομα*

  Επώνυμο*

  Εmail*

  Τηλέφωνο*

  Αριθμός Ατόμων*

  Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

  Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.