Με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την πρώτη εμφιάλωση του Château Nico Lazaridi, μια σειρά από εκδηλώσεις «ταξιδεύουν» μέσα στο 2019 την τέχνη του κρασιού της NICO LAZARIDI σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα: το ART & WINE ON THE MOVE στη Fyssalida είναι γεγονός!

Μια κινητή έκθεση με χρώματα, γεύσεις και αρώματα που δεν πρέπει να χάσετε

Στο πρωτότυπο αυτό project που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το κρασί με την τέχνη, οι ανά την Ελλάδα οινόφιλοι θα έχουν την εξαιρετικά σπάνια ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τους εντυπωσιακούς ζωγραφικούς πίνακες που έχουν κοσμήσει τις εμβληματικές ετικέτες του Château Nico Lazaridi.

Tο ART & WINE ON THE MOVE συνοδεύουν μια σειρά από wine events, τα οποία θα τρέξουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε διάφορες ελληνικές πόλεις. Με επίκεντρο την έκθεση των πινάκων, θα διοργανωθούν σε κάθε πόλη οινικές εκδηλώσεις, όπως παρουσιάσεις, κάθετες γευστικές δοκιμές και wine and dine events.

Εμπνευσμένα από τα υπέροχα κρασιά και τους ανθρώπους που τα δημιούργησαν, τα έργα αυτά εκτίθενται όλα αυτά τα χρόνια στους χώρους του οινοποιείου στην Αγορά της Δράμας. Όλοι οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να τα θαυμάσουν κατά τη διάρκεια της ξενάγησής τους. Είναι αξιοσημείωτο ότι χάρη στην έκθεση ART & WINE ON THE MOVE, οι συγκεκριμένοι πίνακες εκτίθενται για πρώτη φορά εκτός του οινοποιείου!

Οι καλλιτέχνες που επιμελήθηκαν τις ετικέτες των «Château» στην έκθεση ART & WINE ON THE MOVE είναι οι Γιάννης Νάνου, Φαίδων Πατρικαλάκης, Χρήστος Μαρκίδης, Παύλος-Άγγελος Κουγιουμτζής και Γιάννης Νίκου. Οι περισσότεροι δημιούργησαν έργα ανθρωποκεντρικά, πίνακες που αναδεικνύουν τη σχέση του ατόμου με τη φύση μέσα από τη δημιουργία, την εργασία, την τέχνη και το όραμα.

 

Πληροφορίες

Fyssalida Restaurant & Bar, Παγγαίου 4
Από 22 έως 31 Μαρτίου
Welcome Event: Παρασκευή 22/3, 20:00 με Δωρεάν γευστική δοκιμή
Δείπνο Γευσιγνωσίας: Τετάρτη 27/2, 20:30 // Μενού 5 πιάτων, συνοδεία εκλεκτών οίνων της NICO LAZARIDI – Θέσεις περιορισμένες
ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: Προνομιακές τιμές σε όλες τις φιάλες NICO LAZARIDI!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ