Μετά την επιτυχημένη συνεργασία, για δύο συνεχόμενες χρονιές, ο καταξιωμένος Έλληνας chef, Δημήτρης Σκαρμούτσος, επιστρέφει και φέρνει τη masterpiece δημιουργικότητά του στα McDonald’s.

Η Masterpiece Burgers Collection

Η Masterpiece Burgers Collection περιλαμβάνει δύο υπέροχα burgers που δημιουργούνται με τη μυστική συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου και υπόσχονται γευστικές εμπειρίες.

Το Beef Masterpiece Burger περιλαμβάνει δύο ζουμερά μπιφτέκια βοδινού κρέατος, με λαχταριστές σάλτσες, τυρί, τραγανό κρεμμύδι, φρέσκια lolla και ντομάτα, σε αφράτο ψωμί με σουσάμι και λιναρόσπορο.

Το Chicken Masterpiece Burger περιλαμβάνει ζουμερό κοτόπουλο, με λαχταριστές σάλτσες, τυρί, τραγανό κρεμμύδι, φρέσκια lolla και ντομάτα, σε αφράτο ψωμί με σουσάμι και λιναρόσπορο. Δύο προϊόντα υψηλής ποιότητας και μεγάλης αξίας, που όλοι μπορούν να απολαύσουν, στα McDonald’s.

Με την τρίτη αυτή συνεργασία, η McDonald’s επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του brand στην ελληνική αγορά. Η Masterpiece Burgers Collection υποστηρίζεται από καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος καταφέρνει να μην αποκαλύψει ποτέ τη μυστική του συνταγή.

Ο διαγωνισμός που τρέχει η McDonald’s

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η McDonald’s τρέχει τον διαγωνισμό “Masterpiece Burgers Quest” στη σελίδα www.masterpieceburgers.gr και δίνει τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς να κερδίσουν από ένα πλατό σερβιρίσματος και σε 1.000 τυχερούς να κερδίσουν από ένα Masterpiece Burger McMenu™.

Τα νέα Masterpiece Burgers προστίθενται σε ένα πλήρες μενού γευστικών απολαύσεων που θα βρείτε στα εστιατόρια McDonald’s.

Πηγή: thesstoday.gr