Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που η Mastercard υποστηρίζει τον κορυφαίο κινηματογραφικό θεσμό της χώρας ενώ η φετινή παρουσία της ως υπερήφανου χορηγού έχει και ειδική σημασία καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, που θα διεξαχθεί σε on line μορφή.

Αγόρασε το εισιτήριό σου ψηφιακά με τα προνόμια της Mastercard

Όπως συμβαίνει στα μεγαλύτερα Φεστιβάλ του εξωτερικού, οι ηλεκτρονικές συναλλαγές πρέπει να είναι εύκολες και ασφαλείς και αυτό το εξασφαλίζει η Mastercard στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Η εταιρεία, ενισχύει το Φεστιβάλ παρέχοντας τεχνογνωσία και διευκολύνοντας το κοινό στην γρήγορη, εύκολη και ασφαλή αγορά των εισιτηρίων του, η οποία θα πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού. Στο www.filmfestival.gr ή στην ειδικά διαμορφωμένη εφαρμογή για Android και iOS μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές εισιτηρίου σας και για τους κατόχους καρτών Mastercard®, η αγορά εισιτηρίου δίνει την ευκαιρία για συμμετοχή αυτομάτως σε διαγωνισμό, όπου διεκδικούν 100 μονές προσκλήσεις για επερχόμενες on line προβολές του Φεστιβάλ.

Από τις 5 έως και τις 15 Νοεμβρίου, 170 ταινίες από τον διεθνή και εγχώριο ανεξάρτητο κινηματογράφο σας περιμένουν στις on line προβολές του 61ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, η on line διεξαγωγή της διοργάνωσης αναμένεται να αυξήσει κατά 40% τις θεάσεις και, μέσα σ’ αυτές τις ειδικές συνθήκες που βιώνουμε, να διατηρήσει το πνεύμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, που δεν είναι άλλο από την αίσθηση μια γιορτής για το παγκόσμιο ανεξάρτητο σινεμά.

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing and Communications Director της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που έχουμε τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε για 2η συνεχή χρονιά με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, μια από τις σημαντικότερες πολιτιστικές διοργανώσεις της χώρας. Φέτος, αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαιτερότητες των συνθηκών της εποχής, αποφασίσαμε μαζί με την διοργάνωση να κάνουμε ένα ακόμα μεγαλύτερο βήμα για την διευκόλυνση των θεατών του Φεστιβάλ, προσφέροντας τη δυνατότητα στο κοινό να προμηθευτεί τα εισιτήρια του αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Στη Mastercard, αναζητάμε συνεχώς νέους τρόπους προσφοράς ανεκτίμητων εμπειριών και για τον λόγο αυτό, χαιρόμαστε που έχουμε τη δυνατότητα μέσα από πολύτιμες συνεργασίες, να προσφέρουμε συνεχώς περισσότερα στους κατόχους καρτών μας, ενισχύοντας την ευκολία, την ταχύτητα και την ασφάλεια της εξυπηρέτησης τους».

Αξιοποιήστε, λοιπόν, τα προνόμια της Mastercard και ζήστε μια κινηματογραφική εμπειρία…ανεκτίμητη.

 

Aπόλαυσε τη μαγεία του κινηματογράφου με τη Mastercard

Το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης επιστρέφει με cashless χαρακτήρα και σε περιμένει για την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία!

Κλείσε τώρα τα εισιτήριά σου online. Μπες  στο www.filmfestival.gr έως τις 14/11, χρησιμοποίησε τη Mastercard® κάρτα σου και διεκδίκησε προσκλήσεις για τις επόμενες online προβολές του Φεστιβάλ!

Όροι και προϋποθέσεις στο: http://bit.ly/MCTIFF2020