Μετά τις sold out παραστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η Κατερίνα Βρανά επιστρατεύει το χιούμορ, το πιο δυνατό της όπλο (μετά τα μαλλιά της) και ταξιδεύει στην Κρήτη, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά την stand-up comedy της “Staying Alive” (Σχεδόν Πέθανα).

Η αγαπημένη stand-up κωμικός κατάφερε να μετατρέψει τη συνάντησή της με το θάνατο σε πηγή αισιοδοξίας, έμπνευσης και γέλιου. Αυτή τη συνάντηση, καθώς και τη θυελλώδη περιπέτεια της υγείας της διακωμωδεί μοναδικά στη δίωρη απολαυστική παράστασή της.

“Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)»

Ήταν Απρίλιος του 2017, όταν η Κατερίνα Βρανά, το Πιο Αστείο Κορίτσι Στον Κόσμο (και με τη διαγωνιστική βούλα) βρισκόταν σε περιοδεία στη Μαλαισία για παραστάσεις και αρρώστησε τόσο βαριά που έφτασε σε σημείο να κινδυνέψει η ζωή της.

Η Κατερίνα σώθηκε, αλλά ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, την όραση και την ομιλία της. Αυτό, όμως, δεν τη σταματά απ’ το ν’ ανέβει στη σκηνή.

Γιατί, παρά τις δυσκολίες σημασία έχει, όπως και η ίδια υποστηρίζει: «να βρίσκεις πάντα τη δύναμη ν’ αντιμετωπίζεις ό,τι σου φέρνει η ζωή». Η Κατερίνα αντλεί τη δύναμή της από το στήθος της και την ακατανίκητη λαχτάρα της να γίνει Κυρίαρχος του Πλανήτη. Τώρα και με αμαξίδιο!

Στο sold out  stand-up show της “Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)», η Κατερίνα μιλά για όλα! Για Μαλαισιανούς, Άγγλους κι Έλληνες γιατρούς, τσαχπίνες νοσηλεύτριες και γοητευτικούς φυσικοθεραπευτές. Για το πώς η κορτιζόνη αντικαθιστά το μπότοξ, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά ένα σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Ελάτε να δείτε γιατί της αξίζει το hashtag “so brave”.

 

info
Πέμπτη 19 & Παρασκευή 20 Μαϊου 2022
Block 33, 26ης Οκτωβρίου 33
Ώρα προσέλευσης: 21.00 Ώρα Έναρξης: 22:00
Διάρκεια: 90 λεπτά
Εισιτήρια: 15 € γενική είσοδος και 12 € ΑμεΑ
Τηλεφωνικά στο 11876, Public, Wind, Media Markt και στα συνεργαζόμενα φυσικά σημεία
Προπώληση: www.hahcomedy.com & viva.gr, Public, Media Markt
Link προπώλησης: https://www.hahcomedy.com/katerina-vrana-stayin-alive
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6949950530
COVID-FREE EVENT

 

από έως
Παραστάσεις