Είναι Σάββατο και βγαίνεις από το σπίτι για να κάνεις τα καθιερωμένα ψώνια της εβδομάδας. Περνάς την πόρτα από τον Μασούτη της Καλαμαριάς, μπαίνεις μέσα και διαλέγεις όσα χρειάζεσαι. Όταν πας να βγεις, με τις σακούλες στα χέρια, βλέπεις μια καντίνα να σε περιμένει. Με τα ψώνια στα χέρια κλείνεις τα μάτια και αφήνεις τη μυρωδιά να σε παρασύρει. Ακουμπάς τις σακούλες κάτω και ψάχνεις την πηγή των πειρασμών. Είναι η καντίνα της Condito.

Αυτό το Σάββατο, 16/11, από τις 12μμ μέχρι τις 4μμ μπορείς να απολαύσεις τη γεύση των προϊόντων με την υπογραφή της Condito, που σε καλούν με τη μυρωδιά τους στη μαγική καντίνα της. Έξω από το supermarket Μασούτης, στην οδό Καλλίδου της Καλαμαριάς και στο νούμερο 112, ένα κέρασμα σε περιμένει μετά από τα ψώνια σου για να σου ανοίξει την όρεξη.

Αφού δοκιμάσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ρίξεις ένα βλέμμα στις σακούλες σου. Αν δεν έχεις μέσα μια συσκευασία από προϊόν της Condito, η συνέχεια είναι ξεκάθαρη. Κάνεις αναστροφή μπαίνεις στο κατάστημα του Μασούτη και βάζεις γεύση στην καθημερινότητα σου.

Ένα κέρασμα αρκεί. Αυτό το Σάββατο η καντίνα της Condito σε περιμένει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ