Η σειρά περιλαμβάνει αποκλειστικά ενδύματα και αξεσουάρ, που είναι αποτέλεσμα συνεργασιών μεταξύ της μάρκας αναψυκτικών και γνωστών επωνυμιών μόδας και σχεδιαστών, συμπεριλαμβανομένων των Lee, Soho Grit, Herschel κ.ά.

Σύμφωνα με έναν εργαζόμενο, η Lee έφτιαξε τις αυθεντικές στολές για τους εμφιαλωτές της Coca-Cola. Το σακάκι με ρίγες είναι αντίγραφο αυτής της στολής, πρόσθεσε. Το νέο κατάστημα μόδας της Coca-Cola διαθέτει επίσης μια γωνιά όπου οι πελάτες θα μπορούν να σχεδιάζουν κουτιά με τα ονόματά τους. Η Coca-Cola έχει ήδη ανοίξει παρόμοια καταστήματα μόδας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συλλεκτικά αντικείμενα

«Αυτό το κατάστημα είναι μια ευκαιρία να παρέχουμε στους πελάτες της Coca-Cola μια κορυφαία σειρά από συλλεκτικά αντικείμενα, καθώς και φρέσκους τρόπους για να δοκιμάσουν τα ποτά μας. Η συλλογή προϊόντων από ανακυκλωμένα υλικά, μας δίνει επίσης μια μεγάλη ευκαιρία να μοιραστούμε τις δεσμεύσεις μας για τη βιωσιμότητα με τους ανθρώπους και να τους φέρουμε μαζί μας στο ταξίδι μας σε έναν κόσμο χωρίς απόβλητα», δήλωσε η διευθύντρια λιανικής της Coca-Cola Michelle Moorehead.

Έσοδα

Τα καθαρά έσοδα της Coca-Cola αυξήθηκαν 16% στα 10,5 δισ. δολάρια το πρώτο τρίμηνο. Η εταιρεία γνωστοποίησε ότι η αναστολή των εργασιών της στη Ρωσία θα επηρεάσει τα ετήσια κέρδη της κατά 4 σεντς ανά μετοχή και τα ετήσια καθαρά έσοδα κατά περίπου 1% έως 2%. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola, James Quincey, δήλωσε ότι η ανθεκτικότητα στη ζήτηση δεν θα διαρκέσει για πάντα.

Η Coca-Cola Co εκτιμά ότι η καταναλωτική ζήτηση μπορεί να επιβραδυνθεί καθώς ο αχαλίνωτος πληθωρισμός δεν δείχνει σημάδια κάμψης για τον λόγο αυτό επικεντρώνεται σε πιο προσιτές και επαναχρησιμοποιούμενες γυάλινες φιάλες στις αγορές που αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες αυξήσεις τιμών. Για να προετοιμαστεί για την αναμενόμενη πτώση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, η Coca-Cola ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη διανομή φθηνότερων επιστρεφόμενων ή επαναχρησιμοποιούμενων γυάλινων μπουκαλιών στις αναδυόμενες αγορές στη Λατινική Αμερική και την Αφρική και πειραματίζεται για κάτι αντίστοιχο στις Νοτιοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Πηγή: dikaiologitika.gr