Το πορτοκαλί είναι το χρώμα του φετινού καλοκαιριού και το Aperol Spritz το cocktail που συνοδεύει και τη beach life πλευρά μας. Το Σάββατο 28 Ιουλίου, η μεγαλύτερη καλοκαιρινή έκπληξη μας περίμενε στον Γλαρόκαβο, στο Πευκοχώρι, ένα από τα πιο γνωστά και διαχρονικά beach bars της Χαλκιδικής. Σ’ ένα τοπίο που συνδυάζει μια μεγάλη παραλία με τη σκιά των πεύκων ζήσαμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε beach bar της Χαλκιδικής.

Εκεί κατά τις 15:00, ένα αμφίβιο όχημα βγήκε από τη θάλασσα, συγκεντρώνοντας, όπως ήταν λογικό, τα βλέμματα όλων και έδωσε το σύνθημα για το Ultimate Beach Party του Aperol Spritz.

Στο ίδιο το όχημα στήθηκε ένα bar, όπου οι bartenders μαζί με τον dj φρόντισαν να δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα και ένα happening από τα καλύτερα highlights του φετινού καλοκαιριού.

Όλοι κατέγραφαν ασταμάτητα με τα κινητά τους την «πορτοκαλί εμπειρία» και το party είχε ξεκινήσει. Το σύνθημα είναι απλό όπως και το hashtag του Aperol Spritz, #happytogether.  Οι καλύτερες στιγμές είναι αυτές που μοιράζεσαι και το σκηνικό στον Γλαρόκαβο ήταν αυτό ακριβώς. Μια μεγάλη παρέα, άφθονα Aperol Spritz, μουσική από γνωστούς ραδιοφωνικούς djs και χορός πάνω στην άμμο.

Ένα από πέντε Ultimate Beach Parties του Aperol Spritz έγινε στη Χαλκιδική και εμείς ήμασταν εκεί. Να θυμάστε, λοιπόν, ότι σε κάθε ευκαιρία πρέπει να είμαστε #happytogether και φυσικά μη ξεχνάτε να Απολαμβάνετε Υπεύθυνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ