Η αγαπημένη μας σοκολάτα Cocoowa σας περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο να την απολαύσετε σε ένα πολύ ιδιαίτερο event. Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία της ΔραμΟΙΝΟγνωσίας 2019.

Τι είναι η ΔραμΟΙΝΟγνωσία;

Είναι ένα παιχνίδι γεύσεων, αρωμάτων, χρωμάτων και ηχοχρωμάτων. Είναι μια πραγματική γιορτή που ξετυλίγεται από τους αμπελώνες στην ύπαιθρο μέχρι τα εστιατόρια, τα στέκια διασκέδασης και τους δρόμους της πόλης, πάντα με επίκεντρο τον οίνο! Και φέτος μέσω των εκδηλώσεων της Δραμοινογνωσίας στη Δράμα, θα μυηθούμε στον μαγευτικό κόσμο του κρασιού, στον Νο 1 προορισμό γεύσης και οίνου.

Click στο Οινοποιείο

Ο γνωστός φωτογράφος Γιώργος Ζαρζώνης την Κυριακή 19 του μηνός, θα πραγματοποιήσει μια πρωτότυπη περιήγηση στους χώρους μέσα και έξω από το Οινοποιείο Château Nico Lazaridi, μαθαίνοντάς μας τα μυστικά της φωτογραφίας με κινητό.

Το κομμάτι που όλοι περιμένουμε βέβαια είναι το τέλος της διαδρομής, όπου μια γευστική έκπληξη θα περιμένει τους συμμετέχοντες, καθώς θα μυηθούν στα μυστικά της σοκολάτας και τους γευστικούς συνδυασμούς της με το κρασί!

Ωράρια:12:30 | 15:30 | 17:30
Διάρκεια: 60 λεπτά | Γκρουπ των 15 ατόμων
Συμμετοχή: Δωρεάν | Απαραίτητη η κράτηση καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας |Στείλτε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και ώρα προτίμησης στο [email protected].

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα!