Τι κι αν η Ρένα Βλαχοπούλου «κατσάδιαζε» τη Σούζη στην ταινία η «Παριζιάνα», που άφησε εποχή, επειδή δεν μπορούσε να της ράψει ένα φόρεμα, πλέον είναι σαφές πως η φράση έχει πάρε μία άλλη πιο χιουμοριστική τροπή και φυσικά απευθύνεται αυστηρά σε καλοφαγάδες που γι΄αυτούς το καλό φαγητό είναι τρόπος ζωής.

https://www.instagram.com/p/BykPFTgH_tb/

Αυτό σκέφτηκε και η Χριστίνα Μουράτογλου, η ιδιοκτήτρια του νέου bistro στο Λονδίνο, και αποφάσισε να κάνει την αγαπημένη της φράση brand name στο καινούργιο της κατάστημα.

Μιλώντας στο in.gr, η βέρα Θεσσαλονικιά Χριστίνα παραδέχτηκε πως δεν θα μπορούσε να δώσει κάποια άλλη ονομασία στο εστιατόριο που άνοιξε πρόσφατα στο Κένσινγκτον, καθώς προέρχεται από μία παραδοσιακή “greek fat family” που λατρεύει τις ελληνικές λιχουδιές.

Το «Suzi Tros» αποτελεί το αδελφάκι του “ Mazi”, ενός εξίσου γνωστού ελληνικού εστιατορίου το οποίο πρωτοάνοιξε πριν 7 χρόνια.

Πρωταρχικός και κύριος στόχος της Χριστίνας Μουράτογλου, αλλά και όλης της ομάδας του “Souzi Tros” είναι να μάθουν στους Βρετανούς τι θα πει ελληνική κουζίνα και δε Θεσσαλονικιώτικη σπεσιαλιτέ.

Βέβαια, τόσο λόγω της ηλικίας της όσο και των βιωμάτων της, η ιδιοκτήτρια του Suzi Tros δεν θα μπορούσε να τους σερβίρει μόνο κλασικά πιάτα χωρίς να βάλει τη δική της υπογραφή. Παίρνοντας την τολμηρή απόφαση να πάει το μενού του ένα βήμα παρακάτω, το team του “Suzi Tros” κατάφερε να παρουσιάσει στους foodies πελάτες του τούς αγαπημένους μας ελληνικούς μεζέδες σε πιο μοντέρνες εκδοχές.

https://www.instagram.com/p/BzLADyDHwQh/

Προσπαθώντας να δημιουργήσει μία global κουζίνα με πρωταγωνιστές τα ελληνικά προϊόντα, η Χριστιάνα Μουράτογλου σίγουρα δεν φανταζόταν στην ηλικία των 18 ετών πως η απόφασή της να τα παρατήσει όλα και να ασχοληθεί με την εστίαση θα ήταν και η καλύτερη επιλογή της ζωής της.

Πηγή: in.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ