Ένα ακόμη workshop με θέμα το Human Trafficking και το όραμα μιας γυναίκας να υπερασπιστεί το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην ελευθερία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Μαρτίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

«Ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη…μία αφίσα σε ένα τοίχο του αεροδρομίου…η γνωριμία με το human trafficking…
Μια γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με τον αθέατο κόσμο του πόνου, της βίας, της στέρησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αποφασίζει να υπερβεί τα εμπόδια, τα στατιστικά και τις αποτυχίες και να ξεκινήσει κάτι από το μηδέν, προκειμένου να υπερασπιστεί το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην ελευθερία.» 

Η Α21 είναι ένας διεθνής, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που συστάθηκε το 2008 στη Θεσσαλονίκη και πλέον δραστηριοποιείται με 17 γραφεία σε 12 χώρες σε όλο τον κόσμο. Μοναδικός στόχος είναι η καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων μέσα από την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού και την πρόληψη του εγκλήματος, την διάσωση των θυμάτων και την ποινική δίωξη των σωματεμπόρων, καθώς και την προστασία, φροντίδα και αποκατάσταση των διασωθέντων θυμάτων.
Η πρόληψη του εγκλήματος της εμπορίας ανθρώπων έχει την ίδια βαρύτητα με την καταστολή του. Η αξία της ενημέρωσης του ευρύ κοινού για το φαινόμενο αυτό είναι αδιαμφισβήτητη. Η παρουσία μας στην πρώτη γραμμή του πεδίου μας εξασφαλίζουν μια ολοκληρωμένη εικόνα του φαινομένου της εμπορίας ανθρώπων στην Ελλάδα.

Παρουσίαση: Ζαφειρίου Μαγδαληνή, Υπεύθυνη Προγραμμάτων Ενημέρωσης για την Α21 Ελλάδος 

Ιnfo
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τρίτη 10 Μαρτίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Human Trafficking: Ένας αθέατος κόσμος: Το όραμα μιας γυναίκας να υπερασπιστεί το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην ελευθερία : Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.