Οι Φυσικές Θεραπείες Human Energy Touch βασίζονται σε τεχνικές ενεργοποίησης των μεσημβρινών, με αποτέλεσμα στην ενεργειακή τόνωση του οργανισμού και την πλήρη επαναφορά του ατόμου σε επίπεδο υγείας, ικανό για την αντιμετώπιση κάθε είδους ασθένειας. Η βιοενέργεια είναι η ενέργεια εκείνη που διέπει, αναζωογονεί και συντηρεί τα πάντα, μεταξύ των οποίων και τα σώματά μας.

Οι τεχνικές της πολικότητας και η θεραπευτική αφή είναι οι πιο σύγχρονες προσεγγίσεις της θεραπείας βιο-ενέργειας, με βασική αρχή την ανεμπόδιστη ροή ενέργειας στο σώμα, η οποία αποδίδει την εύρυθμη συχνοτική λειτουργία που έχει ανάγκη ο οργανισμός για τη διατήρηση της υγείας, ευεξίας και ζωτικότητας. Η εν λόγω θεραπεία από τα χέρια του θεραπευτή χαρίζει πνευματική γαλήνη, ψυχική ηρεμία και αποφόρτιση του σώματος.

Οφέλη θεραπείας Human Energy Touch

 • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού
 • Αποτοξίνωση
 • Τόνωση και αναζωογόνηση
 • Εσωτερική γαλήνη και διαύγεια
 • Πρόληψη και ενδυνάμωση του οργανισμού έναντι Covid 19 και οποιασδήποτε άλλης πάθησης.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν

 • Ενεργειακή Θεραπεία: Η ενεργειακή εκπομπή εύρυθμου και αρμονικού ηλεκτρομαγνητικού παλμού από τα χέρια του θεραπευτή δημιουργεί τις προϋποθέσεις ανάκτησης της φυσικής ροής και είναι συνήθως μόνο θέμα χρόνου πριν αποκατασταθεί η υγεία.
 • Θεραπεία με Αιθέρια Έλαια: Η θεραπεία με Αιθέρια Έλαια μπορεί να προσφέρει άμεση ανακούφιση από τις σωματικές και ψυχικές διαταραχές και βελτίωση του καθημερινού τρόπου ζωής μας.
 • Θεραπεία με Συχνότητες
 • Βιο-μέτρηση
 • 100% βιολογικά Αιθέρια Έλαια και θεραπευτικά μείγματα ελαίων

Έλεγχος ενεργειακής απόδοσης τεχνικής βιο-ενεργειακής θεραπείας

Επιπλέον, η θεραπεία Human Energy Touch δημιουργεί την προϋπόθεση ίασης και βελτιστοποίησης της ενεργειακής κυκλοφορίας, την επίτευξη της ομοιόστασης και της ισορροπίας, ώστε το σώμα να εκτελεί όλες τις λειτουργίες που χρειάζονται για την ύψιστη απόδοση του δυναμικού του.

 • Αποκατάσταση τραυματισμών με έλεγχο θερμικής απεικόνισης FLIR Science and Research (για περισσότερες πληροφορίες εδώ)
 • Δυσλειτουργίες νευρικού συστήματος με έλεγχο της ανταπόκρισης του ηλεκτρικού κυκλώματος με Ηλεκτροφωτογραφία Kirlian (για περισσότερες πληροφορίες εδώ)
 • Γενικές παθολογικές καταστάσεις έλεγχος ηλεκτροδιαπερατότητας BioMedis Scanner (για περισσότερες πληροφορίες εδώ)
 • Ο παλμός από τα χέρια του θεραπευτή ελέγχεται με μέτρηση της συχνότητας εκπομπής κατά RFI ITEM bio-energy (για περισσότερες πληροφορίες εδώ)

Ολιστική θεραπεία

Εμπνευσμένοι από την ολιστική προσέγγιση της θεραπείας και της ευεξίας της Αρχαίας Ελλάδας, οι θεραπευτές διερεύνησαν τις συνθήκες και τις τεχνικές που επιφέρουν την εναρμόνιση του ατόμου σε συχνότητες που προάγουν το σώμα, τη ψυχή και το πνεύμα.

Οι υψηλές απαιτήσεις της ζωής σήμερα έχουν ανεβάσει τους ρυθμούς της καθημερινότητας μας. Η ενίσχυση και η διαμόρφωση του συχνοτικού περιβάλλοντος με τα τεχνολογικά μέσα της εποχής μας προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες στον χώρο και προετοιμάζουν το άτομο να δεχτεί τα οφέλη της θεραπείας, αλλά και να γνωρίσει τον εσωτερικό του εαυτό.

Από τα αρχαία χρόνια, η γνώση των λειτουργικών αρχών που διέπουν το άτομο και το περιβάλλον διαχειριζόταν στο έπακρο, με πρόθεση την εκπαίδευση του ασυνειδήτου μέρους της ψυχής και αποτέλεσμα την πλήρη συνειδητοποίηση της αρχικής αίτιας των δυσλειτουργιών.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Κομνηνών 4, 1ος όροφος μέσα στο εμπορικό κέντρο Πανοράματος

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-21:00
Σάββατο 10:00-16:00
Κυριακή Κλειστά

Site: www.humanlightsense.com