Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης και σας περιμένει για να σας περιποιηθεί και να σας φτιάξει τη διάθεση. Το Holy Nails φροντίζει για ό,τι θα χρειαστείτε σε μανικιούρ και πεντικιούρ, χρησιμοποιώντας αξιόπιστα προϊόντα και εξειδικευμένη γνώση. Το ίδιο ισχύει και για την αποτρίχωση, την περιποίηση των φρυδιών σας και το lifting βλεφαρίδων σας. Και αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ή θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο, θα σας συμβουλέψουν και θα σας προτείνουν τις καλύτερες επιλογές.

 

Περιποίηση με ασφάλεια

Το Holy Nails προσαρμόζει τη λειτουργία του στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή και απέναντι στον Covid19. Έτσι πέρα από τις αυτονόητες συνθήκες υγιεινής κατά τη διαδικασία της περιποίησης, στον χώρο θα εισέρχονται μόνο όσοι έχουν ραντεβού, θα εξυπηρετείται ένας πελάτης κάθε φορά και θα πρέπει να προσέρχεται με τη μάσκα του, απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτηση σας. Αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση, καθώς σε περίπτωση που υπάρχει η καθορισμένη απόσταση, θα μπορούν να εξυπηρετούνται και δύο πελάτες ταυτόχρονα.

Στην είσοδο θα υπάρχει αντισηπτικό, επίσης υποχρεωτικό στη χρήση ενώ δεν επιτρέπονται συνοδοί και μικρά παιδιά. Φυσικά, μάσκα και γάντια θα φορούν και οι υπάλληλοι. Όπως καταλαβαίνετε η συνέπεια στα ραντεβού σας και η τήρηση των παραπάνω κανόνων θα διευκολύνει τη δική σας εξυπηρέτηση αλλά και των υπολοίπων.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Ιωάννου Δέλλιου 2, (πάρκο)

Τηλέφωνο
2310235553

Ανοιχτά
Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-20:00
Σάββατο: 10:00-16:00