20 χρόνια – και κάτι μήνες – μετά την κινηματογραφική πρεμιέρα της πρώτης ταινίας Harry Potter, Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος, το HBO Max ετοιμάζει ένα σπέσιαλ επεισόδιο – reunion των πρωταγωνιστών της σειράς, και η πρώτη φωτογραφία της “Χρυσής Τριάδας” μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τους Daniel Radcliffe, Rupert Grint και Emma Watson να κάθονται στην αίθουσα αναψυχής του Gryffindor, να συζητάνε και να γελάνε, ενώ παράλληλα εμείς αισθανόμαστε ότι πλέον έχουμε την ηλικία του Dumbledore, μιας και τα 20 χρόνια που πέρασαν από την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας δε “χωνεύονται εύκολα” – ολόιδιος ο Grint, παρεμπιπτόντως, να το πούμε αυτό.

Εκτός από τους τρεις κεντρικούς πρωταγωνιστές στο σπέσιαλ επεισόδιο θα εμφανιστούν και οι Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis και Evanna Lynch. Στο επεισόδιο δε θα εμφανιστεί η συγγραφέας της σειράς βιβλίων J.K. Rowling, ωστόσο έχει συμπεριληφθεί σε κάποιο από τα ένθετα βίντεό της. Πριν από λίγες ημέρες δόθηκε στη δημοσιότητα και το teaser trailer του επεισοδίου, που θα κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά του 2022, σε εξωτερική παραγωγή των Casey Patterson και της Pulse Films.