Άλλη μια βραδιά γαστρονομικής και οινικής απόλαυσης μας περιμένει στο NΟΑΗ στο Πανόραμα. Αυτή τη φορά το μενού του chef Δημήτρη Παπαδόπουλο θα συνοδεύσουν οι επιλογές εκλεκτών κρασιών του Wine House που επιλέγει ο οινοκριτικός Παύλος Γκέγκας. Από τους πιο πολυδιαβασμένους στη χώρα μας, έχει «ταράξει» τα νερά της οινοκριτικής στην Ελλάδα, αφού τόσο με τις γνώσεις του, αλλά κυρίως με τον μοναδικό, λυρικό του λόγο έχει αναγάγει την περιγραφή κρασιού σε ένα έργο τέχνης. Ανυπομονούμε να μας ξεναγήσει με τον μοναδικό του τρόπο στις αρμονίες κρασιού και φαγητού.

To menu με το wine pairing

Πληροφορίες
Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου
NΟΑΗ
Κομνηνών & Κολοκοτρώνη
Ώρα: 9μμ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ