Η γεύση της Condito συνεχίζει να εντυπωσιάζει κερδίζοντας την εμπιστοσύνη μας καθημερινά, σε κάθε γεύμα που χρησιμοποιούμε κάποια από τις ιδιαίτερες sause ή κάποιο από τα dressing της. Πέρα από την δική μας προτίμηση, η Condito κερδίζει την αναγνώριση και διεθνώς, με το ένα βραβείο να διαδέχεται το άλλο.  

Έτσι και έγινε. Η 1η συμμετοχή της Condito στο θεσμό του Λονδίνου «The Guild of Fine Food», στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία! Το νέο προϊόν της εταιρείας, η Mustard & Mayo Sauce, διακρίθηκε με το βραβείο ανώτερης γεύσης Great Taste Awards 2019 κάνοντας  για άλλη μια φορά υπερήφανους όσους προτιμούν τη γεύση της. Αυτή ήταν η 2η διάκριση για τη Mustard & Mayo Sauce της Condito μετά τη διάκριση στα International Taste Awards 2019, τον Ιούνιο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο θεσμό των Great Taste Awards συμμετέχουν πάνω από 500 ειδικοί, ανάμεσα τους chefs, byers, foodwriters και retailers οι οποίοι εκτός του βραβείου απέδωσαν στο προϊόν πολύ όμορφα σχόλια.

Τι κάνει τη Mustard & Mayo sauce τόσο ελκυστική;

Η Mustard & Mayo sauce της Condito αποτελεί ήδη ένα από τα πιο αγαπητά προϊόντα της κατηγορίας της, τόσο στον κλάδο του Food Service όσο και σε αυτό του Retail. Χωρίς γλουτένη, με κρεμώδη υφή, συνδυάζει αρμονικά τη μουστάρδα με τη μαγιονέζα και μπορεί να συνοδεύσει όλα τα αγαπημένα σας πιάτα, από κοτομπουκιές και burgers, μέχρι τορτίγιες και σαλάτες.

Όσο εμείς επιλέγουμε τα προϊόντα και τη γεύση της Condito, άλλο τόσο αυτή μας δικαιώνει. Και το αποδεικνύει καθημερινά!