«Μας αρέσει η ιδέα ότι είναι σχεδόν σαν μια δοκιμασία λακτίσματος για το κοινό να πει, ”πόσο τρελός είναι αυτός;”. Οι περισσότεροι άνθρωποι που μίλησα εγώ πιστεύουν ότι δεν την σκότωσε γιατί καταλαβαίνουν ότι σκοτώνει μόνο τους ανθρώπους που του έκαναν κακό. Αυτή δεν είχε καμία σχέση με αυτό. Οι περισσότεροι άνθρωποι κατάλαβαν ότι, ακόμη και ως κακοποιός, ζούσε με έναν συγκεκριμένο κώδικα. Φυσικά δεν σκότωσε αυτή τη γυναίκα».

Η σκηνή στο διαμέρισμα είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε τη Σόφι, αλλά ο Φίλιπς αποκάλυψε ότι υπήρχε μια ακόμη σκηνή, μετά το περιστατικό στο διαμέρισμα, η οποία κόπηκε και η οποία επιβεβαίωνε ότι η Σόφι ήταν ζωντανή. Ήταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε ο Άρθουρ στον Μάρεϊ Φράνκλιν (Ρόμπερτ Ντε Νίρο) όπου αποκαλύπτει σε όλον τον κόσμο ότι είναι ο Τζόκερ. Κάποια στιγμή δείχνει ότι την εκπομπή την παρακολουθεί και η Σόφι, άρα δεν θα μπορούσε να είναι νεκρή.

Ο Φίλιπ είπε ότι έκοψε την συγκεκριμένη σκηνή γιατί ήθελε η ιστορία να ειπωθεί από την πλευρά του Τζόκερ και  αν έβαζε εμβόλιμη τη Σόφι θα χάλαγε τον αφηγηματική δομή της ταινίας.

Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη στο λινκ που ακολουθεί.

Todd Phillips Cut Zazie Beetz ‘Joker’ Scene That Confirmed Her Fate — Exclusive Video

Πηγή: huffingtonpost.gr