Σκηνοθεσία/Σενάριο: Ζάζα Ουρουσάτζε
Πρωταγωνιστούν: Ντιμίτρι Τατισβίλι, Σοφία Σεμπισκβεράτζε, Τζόζεφ Κβεντελίτζε
Διάρκεια: 88′

Ο ιερέας Giorgi παίρνει δυσμενή μετάθεση σε ένα όμορφο αλλά απομονωμένο ορεινό χωριό. Προκειμένου να αποκτήσει επαφή με τους πιστούς και καθώς στο παρελθόν έχει σπουδάσει σκηνοθεσία, αποφασίζει να οργανώσει προβολές ταινιών σε έναν αυτοσχέδιο κινηματογράφο για το ποίμνιό του. Εκεί όλοι του μιλούν για την Λίλη, την δασκάλα του πιάνου, και την ομοιότητά της με την Μέριλιν Μονρόε.  Όμως, η γνωριμία του μ’ εκείνην θα αποβεί μοιραία.

«Η εξομολόγηση της δασκάλας του πιάνου» είναι η νέα ταινία του σκηνοθέτη Ζάζα Ουρουσάτζε,  που έγινε γνωστός με την πολυβραβευμένη  αριστουργηματική ταινία του «Τα μανταρίνια» “TANGERINES” (2013) υποψήφια για Οσκαρ καλύτερης Ξένης Ταινίας  και Χρυσή Σφαίρα το 2015. Ο Ζάζα Ουρουσάτζε είναι μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου  και πρόεδρος της Κινηματογραφικής Ακαδημίας της Γεωργίας.

Προβάλλεται στη Θεσσαλονίκη (27/9-3/10)

Φαργκάνη Art
Αγ. Παντελεήμονος 10
Τ: 2310 208007

Καθημερινά: 18.30

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Αρχική τιμή εισιτηρίου 8€ - τιμή με έκπτωση για biscotto members 5€. Ισχύει για ένα (1) έως δύο (2) άτομα από Δευτέρα έως Κυριακή με την επίδειξη της κάρτας κατά την αγορά του εισιτηρίου.
5€