Και ποιος δε γνωρίζει την εταιρία ένδυσης DIESEL; Τα ρούχα των σχεδιαστών της μπορεί κανείς να τα βρει στις περισσότερες πόλεις κάθε χώρας ανά τον κόσμο. Πρόσφατα όμως αντιληφθήκαμε πως μπορεί κανείς να φορέσει ρούχο DIESEL χωρίς καν να το γνωρίζει.

Πιο αναλυτικά, και για να εξηγήσουμε τι εννοούμε, η γνωστή εταιρία DIESEL έκανε κάτι τόσο πρωτότυπο που κέρδισε τις εντυπώσεις κι έχει αφήσει προ εκπλήξεως όλο τον πλανήτη.

Το κατάστημα DEISEL

Πριν από λίγες μέρες η DIESEL άνοιξε μυστικά ένα αυθεντικό κατάστημα που ονομάζεται DEISEL στην Canal Street της Νέας Υόρκης στην καρδιά του πιο φημισμένου προορισμού «fake» μόδας.

Και για του λόγου το αληθές, ελάχιστες ήταν οι διαφορές του εν λόγω «μαϊμού» καταστήματος με τα μαϊμού καταστήματα όπως τα έχουμε στο μυαλό μας. Κι αυτές οι ελάχιστες, μολονότι βασικής σημασίας, διαφορές δεν πέρασαν από κανενός το μυαλό.

Επιφυλακτικός κι απόμακρος ο κόσμος

Το πρόβλημα για όσους έριχναν μια ματιά στο κατάστημα DEISEL φαίνεται πως ήταν το ίδιο. Το προϊόν αυτό δεν είναι DIESEL. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Ναι μεν έχουν την δυνατότητα με 20 δολάρια να αγοράσουν μια φτηνή απομίμηση (γιατί πίστευαν πως πρόκειται για καθαρή απομίμηση) από την άλλη όμως δεν θα αγόραζαν κάτι γνήσιο. Όπως φαίνεται και στο βίντεο παρακάτω, οι σκέψεις του κόσμου που τον απομακρύνει από τα προϊόντα είναι πολλές.

Αυτό όμως που όσοι δεν ψώνισαν θα μετανιώνουν για το υπόλοιπο της ζωής τους, είναι πως έχασαν τη δυνατότητα να γυρίσουν σπίτι με ένα συλλεκτικό κομμάτι της DIESEL με μόλις 20 δολάρια ή κάτι παραπάνω.

Συλλεκτική Collection DEISEL

Τα συλλεκτικά αυτά κομμάτια μπορείτε να τα βρείτε αποκλειστικά στο online store, Diesel.com από τις 13 Φεβρουαρίου!

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω και από το βίντεο της εταιρίας λοιπόν, κερδισμένοι σε αυτήν την υπόθεση βγήκαν οι άνθρωποι που σκέπτονται με γνώμονα την οικονομία κερδίζουν. Αντιθέτως, όσοι είναι και πολύ του φαίνεσθαι χάνουν την ευκαιρία τους να πάρουν στα χέρια τους συλλεκτικά κομμάτια από διεθνούς κύρους σχεδιαστές.