Πόσο σημαντικό είναι να διαλέγεις προσεκτικά τα ιδιαίτερα μαθήματα που θα παρακολουθήσεις; Για όποιο τομέα και να ενδιαφέρεσαι, από τα σχολικά μαθήματα μέχρι την τέχνη, από τις ξένες γλώσσες μέχρι την πληροφορική, ο χρόνος και τα χρήματα που θα αφιερώσεις για να κατακτήσεις τη γνώση που θέλεις να αποκτήσεις, είναι πολύτιμα. Όταν μάλιστα πρόκειται για τα παιδιά σου, τότε οι παγίδες που κρύβονται στον τρόπο επιλογής των μαθημάτων, δυσκολεύουν τα πράγματα ακόμη περισσότερο. Μπορεί να το ακούσατε από έναν φίλο ή έναν γνωστό ή να είναι πρόταση ενός συναδέλφου που έμεινε ικανοποιημένος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για τη σωστή και προσεκτική επιλογή του ιδιαίτερου μαθήματος χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από ένα – δυο λόγια.

Τι μπορεί να πάει λάθος κλείνοντας ένα ιδιαίτερο στην τύχη;

Από τον οικονομικό παράγοντα που μπορεί να μην είναι ξεκάθαρος ανάλογα με τα μαθήματα που διδάσκονται, μέχρι τη χημεία με τον καθηγητή που αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τη πορεία της διδασκαλίας, από το βιογραφικό και τις δεξιότητες μέχρι τη γνώση που έχει ο εκάστοτε δάσκαλος, είναι αναγκαίο να έχεις μια σφαιρική γνώση αλλά και μια πληθώρα επιλογών για να καταλήξεις σε αυτόν που εσύ θεωρείς ιδανικό. Έτσι η γκάμα που απλώνεται μπροστά σου πρέπει να σου δίνει το περιθώριο ώστε να καταλήξεις εκεί που το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο δυνατό. Και δυστυχώς τις περισσότερες φορές που διαλέγουμε τα ιδιαίτερα μαθήματα μας, τα κριτήρια βασίζονται στην προφορική επικοινωνία.

Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να βρεις το ιδιαίτερο που επιθυμείς, που σου ταιριάζει και που συμβαδίζει με τα θέλω σου, μέσα από μερικά click; Στο instateacher.gr οι μαθητές έχουν έναν σύγχρονο, εύκολο και γρήγορο τρόπο για να καταλήξουν στα μαθήματα και τον καθηγητή που θέλουν.

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν;

Μικροί και μεγάλοι μαθητές μπορούν να αναζητήσουν εύκολα και γρήγορα τον κατάλληλο δάσκαλο, για περισσότερα από 200 μαθήματα, θέτοντας όλα τα κριτήρια που επιθυμούν. Σκανάρωντας αντίστοιχα προφίλ των δασκάλων και επικοινωνώντας μαζί τους μπορείς να καταλήξεις στον ιδανικό δάσκαλο για το μάθημα που σε ενδιαφέρει. Την ίδια στιγμή οι εκπαιδευτικοί έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το προφίλ τους σε λίγα μόνο λεπτά. Με το βιογραφικό, τα μαθήματα που διδάσκουν, τη διαθεσιμότητά τους τις περιοχές που εξυπηρετούν, τα δίδακτρά ανά μάθημα και ό,τι άλλο επιθυμούν. Μέσω του λογαριασμού τους στο Instateacher, μπορούν να λάβουν μηνύματα ενδιαφέροντος από υποψήφιους μαθητές, επικοινωνώντας άμεσα μαζί τους και κλείνοντας νέα ιδιαίτερα μαθήματα.

Για ποια ενδιαφέροντα μπορείς να βρεις τα ιδιαίτερα που θέλεις;

Εάν ψάχνεις ιδιαίτερα για το ακαδημαϊκό πεδίο τότε έχεις μια πληθώρα δυνατοτήτων: Μαθηματικά , Αρχαία Ελληνικά ,Φυσική ,Έκθεση , Χημεία, Βιολογία,  Κοινωνιολογία,Μελέτη Δημοτικού.
Αν πάλι σε ενδιαφέρουν οι ξένες γλώσσες, τότε μπορείς να βρεις καθηγητές για: Αγγλικά, Γερμανικά , Γαλλικά, Ισπανικά 
Για άλλα αντικείμενα θα βρεις: Κιθάρα, Πιάνο, Java, Python

Αν λοιπόν ψάχνεις το σωστό ιδιαίτερο για εσένα ή το παιδί σου, τότε δεν έχεις παρά να πληκτρολογήσεις το instateacher.gr και να κάνεις την αναζήτηση που θέλεις. Ψάξε το πεδίο που σε ενδιαφέρει, μίλησε με τους προτεινόμενους καθηγητές και κατέληξε σε εκείνον που εκφράζει περισσότερο τα θέλω και τους στόχους σου.

Γιατί στην παιδεία δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη.