Το Gns gym στο κέντρο της πόλης είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για εσένα που θέλεις να ασχοληθείς με τα βάρη. Πρόκειται για έναν αθλητικό χώρο που δημιουργήθηκε από το μηδέν με γνώμονα τόσο τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε όργανα όσο και σε εγκαταστάσεις.

Η φιλική ομάδα του γυμναστηρίου θα αναλάβει από την πρώτη μέρα να βρει το κατάλληλο πρόγραμμα που χρειάζεσαι ανάλογα με τα σημεία στο σώμα σου που θέλεις δουλέψεις και θα σε παρακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της άσκησής σου, για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η φιλοσοφία της ομάδας

Στόχος της ομάδας του Gns gym είναι να εμπνεύσει τον καθένα ξεχωριστά να δει την γυμναστική σαν τρόπο ζωής και ανάλογα με τους στόχους και πάντα με τη σωστή καθοδήγηση να φτάσεις το σώμα σου εκεί που επιθυμείς.

Το πρόγραμμα γυμναστικής

Στο συγκεκριμένο χώρο μπορείς να γυμναστείς με τα υπερσύγχρονα όργανα γυμναστικής, το ελλειπτικό και τα ποδήλατα. Υπάρχει και μια αίθουσα για trx με personal trainer. Το βασικό πλεονέκτημα του trx είναι ότι μπορεί ο καθένας να γυμνάσει όλο το σώμα με όποια ένταση θέλει, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται. Την άσκησή σου συνοδεύει μουσική συμβατή με το ύφος του εν λόγω γυμναστηρίου. Υπάρχει μια δελεαστική προσφορά, που τρέχει, για εσένα που θέλεις να το γνωρίσεις. Συγκεκριμένα, η 1 συνεδρία ανέρχεται στα 15 ευρώ και οι 12 συνεδρίες στα 150 ευρώ.

Το πρόγραμμα γυμναστικής αλλάζει κάθε τέσσερις με έξι εβδομάδες, για να αυξάνεται το επίπεδο δυσκολίας και για να υπάρχει κίνητρο να συνεχίσεις τη γυμναστική και να μην βαρεθείς.

Το γυμναστήριο συνεργάζεται με διατροφολόγο που θα σου δώσει όσες συμβουλές θέλεις πάνω στη σωστή διατροφή, θα σου φτιάξει πρόγραμμα, αλλά και θα αναλάβει τη λιπομέτρησή σου στην αρχή και στο τέλος του προγράμματός σου. Το κόστος είναι προσιτό για όλους.

Δράσεις

Σίγουρα κάπου θα πήρε το μάτι σου το Gns gym καθώς συμμετέχει σε πολλές δράσεις στην πόλη και διενεργεί και πολλούς διαγωνισμούς στο facebook και στο instagram με πλούσιες προσφορές για τους νικητές.

Προσφορές και συνδρομή

Η προσφορά που είναι διαθέσιμη αυτό το διάστημα είναι τα 190 ευρώ για ετήσια συνδρομή, αλλά με ένα ραντεβού στο χώρο τους θα ενημερωθείς για όλες τις τιμές που ισχύουν.

Να ξέρεις ότι, με χαμηλό κόστος, μπορείς να φέρεις κάποιο μπλουζάκι σου και η ομάδα του Gns gym θα στο διακοσμήσει με όποιο logo θέλεις.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Π. Πατρών Γερμανού 24

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-00:00
Σάββατο 09:00-23:00
Κυριακή 11:00-18:00