Έχει τον συνδυασμό του ποιοτικού κρέατος, που σερβίρεται με διάφορους τρόπους και ενός μενού με ποικιλία και στις τιμές. Ένα εξειδικευμένο εστιατόριο στο κρέας, όπου όλες οι γεύσεις  και τα είδη εμπλουτίζουν τον κατάλογό του ώστε να βρίσκετε πάντα το σωστό προϊόν στη σωστή τιμή. Αυτό σημαίνει, απλά και πρακτικά, ότι έχετε στη διάθεσή σας ένα μενού που έχει από κλασσικές προτάσεις, όπως μια τηγανιά, ένα φιλέτο κοτόπουλο μέχρι και premium κοπές ή κρέατα ωρίμανσης, όπου και αυτά είναι σε καλύτερες τιμές από τον μέσο όρο.

Το Γνήσιον έχει έναν σκοπό και τον πετυχαίνει ήδη, να μπορεί να φιλοξενήσει τους ανθρώπους που αγαπούν το καλό φαγητό και να βρίσκουν ανάλογα με τις προτιμήσεις τους πιάτα καλομαγειρεμένα και προσιτά πάντοτε σε σχέση με το είδος του κρέατος.

Όλα αυτά συμβαίνουν σ’ έναν καλαίσθητο, φιλόξενο χώρο, με εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να σας ενημερώσει και να σας βοηθήσει στις επιλογές σας.

Ένα ολοκληρωμένο μενού για την απόλαυση του κρέατος

Το μενού στο «Γνήσιον» αξιοποιεί το κρέας σε διάφορες μορφές για μία πολύ ενδιαφέρουσα γκάμα κρύων και ζεστών ορεκτικών. Στα κρύα ορεκτικά ο παστουρμάς σερβίρεται με μέλι και αχλάδι, μπορείτε να επιλέξετε το κορυφαίο Jamon Iberico, μία burata με αβοκάντο ενώ το μοσχάρι σερβίρεται ως καρπάτσιο ή ταρτάρ.

Στα ζεστά ορεκτικά , όπως σπαράγγια με σάλτσα μουστάρδας Dijon, γεμιστά μανιτάρια, τάρτα με κατσικίσιο τυρί, πατάτες σχάρας καθώς και προυσκέτα ψαρονέφρι ή προσούτο.

Σαλάτες και επιλογές σε πιάτα τυριών εμπλουτίζουν τις γευστικές ιδέες πριν περάσουμε σε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα πιάτα.

Στα κυρίως πιάτα ξεχωρίσαμε το κοτόπουλο με κρέμα και κόλιανδρο, τα μοσχαρίσια σουτζουκάκια με σάλτσα ναπολιτέν και γιαούρτι, τα χοιρινά παϊδάκια με bbq sauce, τις μπουκιές ψαρονέφρι στο πήλινο αλλά και τα παϊδάκια από προβατίνα. Επίσης, βρήκαμε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες τα σιγομαγειρεμένα στη γάστρα πιάτα, όπως η ουρά ταύρου, τα μοσχαρίσια μάγουλα, το κουνέλι με αμύγδαλα. Επίσης η σούβλα ψαρονέφρι με σωταρισμένα λαχανικά και σκορδόψωμο είναι ένα ιδανικό πιάτο για να το μοιραστείτε.

Διάσημες επιλογές της διεθνούς γαστρονομίες συνθέτουν την κατηγορία «Γνήσια Πιάτα». Έτσι μας προτείνει Tournedos Rossini, ένα πιάτο με φιλέτο μοσχαρίσιο που σερβίρεται με φουά γκρα και σάλτσα κρασιού αλλά και το διάσημο Beef Wellington, το εμβληματικό βρετανικό πιάτο.

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε κρέατα ωρίμανσης σε κοπές όπως T-bone και σπαλομπριζόλα που αφού έχουν παραμείνει στον ειδικό dry ager θάλαμο εντός του εστιατορίου, και απολαμβάνετε τη γευστική τους εξέλιξη και το πόσο τρυφερά γίνονται. Επίσης και τα νωπά, Ribeye, Picanha, Tomahawk τα οποία κοστολογούνται ανάλογα με το βάρος είναι μια εξαιρετική εναλλακτική. Επειδή το «Γνήσιον» είναι ένα εστιατόριο όπου η παρέα ενώνεται γύρω από το τραπέζι για να απολαύσει διάφορες γεύσεις μπορείτε να ζητήσετε μία σύνθεση διαφόρων ειδών και κοπών και να γίνει γευστικά πιο πλούσιο το γεύμα σας.

Η λίστα των κρασιών περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές και ακολουθεί τη φιλοσοφία του εστιατορίου όπου το «σωστό προϊόν σερβίρεται στη σωστή τιμή».

Το “Γνήσιον” προσφέρει μια κουζίνα για όλους, έναν χώρο, όπου επίσης μπορεί κάποιος να καθίσει στο bar και να συνδυάσει κρασί, ποτό και ορεκτικά αλλά και μια μεγάλη παρέα ή οικογένεια να απολαύσει ένα ολοκληρωμένο γεύμα.

Σε κάθε περίπτωση το “Γνήσιον” μας κερδίζει με τις γεύσεις αλλά και την αυθεντικότητά του.

Info

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Δόξης 1, Λαδάδικα

Τηλέφωνο
2310567220

Facebook: Γνήσιον

Instagram: gnision_restaurant