Οι παρέες αναζητούν το στέκι τους στην πόλη, ψάχνουν τις αστικές τους διεξόδους, στα μέρη εκείνα που φημίζονται για τις γεύσεις και τις μουσικές τους, εκεί που γινόμαστε ένα με την παρέα μας. Είναι τα τραπέζια της Γλυκιάς Συμμορίας με τις γεύσεις που δημιουργούν το τέλειο μέρος για τις δικές μας συναντήσεις.

Μόλις καθίσετε στα τραπέζια του και σερβιριστείτε τις εποχιακές, μεσογειακές του γεύσεις θα νιώσετε τα μυστικά της συμμορίας να σας αποκαλύπτονται ένα ένα. Ορεκτικά με τσιπουροκαταστάσεις που θα σας μερακλώσουν, σταθερά κυρίως πιάτα που θα κάνουν τον ουρανίσκο σας να ενθουσιαστεί και πιάτα ημέρας που γίνονται οι μεγαλύτερες γευστικές εκπλήξεις. Οι μαγείρισσες της Γλυκιάς Συμμορίας έχουν κέφια και δημιουργούν πιάτα εκτός καταλόγου που προσφέρουν τις πιο νόστιμες στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους. Οι πρώτες ύλες προέρχονται από αξιόπιστους παραγωγούς και τα οικονομικά πιάτα κάνουν την απόλαυση ακόμη μεγαλύτερη.

Τα events της καρδιάς μας

Τα πιο εμπνευσμένα events διοργανώνονται στην γλυκιά συμμορία. Από τις ρεμπέτικες λαϊκές μουσικές που εδώ και έξι χρόνια μας καλούν στη Λαϊκή Απογευματινή τις Κυριακές μετά τις επτά, για να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε με την καρδιά μας, μέχρι τις Πέμπτες όταν σερβίρονται street food γεύσεις για να δοκιμάσουμε νέες επιλογές. Όμως τα events δε σταματάνε εκεί, αφού η Γλυκιά Συμμορία διοργανώνει τακτικά live βραδιές αλλά και αφιερώματα στο φαγητό τα οποία θα σας ενθουσιάσουν. Τα πιο οικεία, χαλαρά και παρεϊστικα απογεύματα συμβαίνουν εκεί που δίνουμε το καθιερωμένο μας ραντεβού, στην αγαπημένη στιγμή της εβδομάδας.

Δείτε το μενού

Μπείτε στο Blog glykiasymmoria.wordpress.com και δείτε τους συνδυασμούς που προτείνουν ή κάντε τους δικούς σας συνδυασμούς.
Παραγγελίες online μέσω @efoodgr και @boxfoodgr

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Γ.Ζαλίκη 1