Η ΓΚΟΦΡΕΤΑ είναι η Καντίνα του biscotto Experience Park στην Ακτή!

Το σκηνικό είναι το εξής. Ένα Vw Van δίπλα στη θάλασσα, σε καταπράσινο τοπίο, ανοίγει τις πόρτες του, βγάζει έξω την αιώρα του, τις γλάστρες και τις πολύχρωμες καρέκλες του και σε περιμένει στα τραπέζια του κάτω από τη σκιά που δημιουργούν τα δέντρα που την περικλείουν με θέα το απέραντο γαλάζιο του Θερμαϊκού για Καφέ, Breakfast, Brunch, Wine, Cocktails και Φαγητό από τον εμπνευσμένο σεφ Θοδωρή Παστουρματζή!

Η πιο pop καντίνα της πόλης κάνει στάση στην Ακτή του biscotto Experience Park στα Ανατολικά με την αναβαθμισμένη ποιότητα καταλόγου και πρώτων υλών τα οποία ένα προς ένα ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Όσο πίνεις τον καφέ ή το ποτό σου, απολαμβάνεις το φαγητό σου ακούγεται χαλαρά μουσική από τα ηχεία που σου επιτρέπει να κουβεντιάσεις με τους φίλους σου.

Στη ΓΚΟΦΡΕΤΑ είναι όλα προσεγμένα: ο χώρος, ο καφές, το ποτό, το φαγητό, η διακόσμηση, οι λεπτομέρειες. Το προσωπικό θα σε εξυπηρετήσει με χαμόγελο, η σχέση ποιότητας – τιμής ισορροπημένη, οι γωνιές ινσταγκραμικές και τα κάδρα σαν να τα έχει επιμεληθεί διευθυντής φωτογραφίας.

Φέτος, ελάτε να γιορτάσετε την γιορτή, τα γενέθλια τα δικά σας, των φίλων σας και των παιδιών σας στην Ακτή της ΓΚΟΦΡΕΤΑ με εμπνευσμένες ιδέες και concepts από την #biscottoteam.

Για κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 2310253878.

Δείτε αναλυτικά το μενού

Drink Menu

Food Menu

ID: ΓΚΟΦΡΕΤΑ

ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ!
biscotto Experience Park | Λ. Γεωργικής Σχολής 68, Πυλαία Θεσσαλονίκης
Τ: (+30) 231 0253878
ANOIXTA | OPEN: 09:00-00:00
ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ | SAT-SUN: 09:00-00:00
FACEBOOK: Gkofreta
INSTAGRAM: gkofreta_skg