Χτισμένο σε ένα καταπράσινο περιβάλλον μπροστά στην ατελείωτη βραβευμένη με γαλάζια σημαία πιερική ακτή με τη λεπτή άμμο και τη ρηχή θάλασσα, το Giannoulis Hotel μας προτείνει να βουτήξουμε στα καθαρά νερά της πισίνας του.

Μια σύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση κατάφερε να βάλει το μεράκι στην υπηρεσία του ποιοτικού τουρισμού και να δημιουργήσει ένα χώρο που λαμβάνει διθυραμβικά σχόλια και κορυφαίες θέσεις στα rankings σε τουριστικές πλατφόρμες όπως το booking.com και το tripadvisor. Αυτή είναι η καλύτερη επιβράβευση από ευχαριστημένους πελάτες, που έχουν να λένε για την παραδοσιακή φιλοξενία, τη φιλική εξυπηρέτηση, την καθαριότητα και τις φυσιολογικές τιμές του ξενοδοχείου.

Η πισίνα του είναι διαμορφωμένη για να τη χαίρονται μικροί και μεγάλοι, είναι προσβάσιμη χωρίς χρέωση εισόδου και πλαισιώνεται από καταπράσινα δέντρα και ανθισμένους κήπους. Εδώ απολαμβάνετε ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης κάτω από το βλέμα του Ολύμπου, ενώ αν σας ανοίξει η όρεξη, το pool snack bar θα σας δώσει επιλογές από νόστιμα εδέσματα για μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Τα ποτά και τα cocktails μπορείτε να τα απολαμβάνετε by the pool μέχρι τις βραδινές ώρες, όταν χαμηλώνουν τα φώτα δημιουργούντας μια ήρεμη ρομαντική ατμόσφαιρα.

Η ρηχή θάλασσα που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο στην οργανωμένη παραλία είναι ιδανική επιλογή για οικογένειες, και η μεγάλη αμμώδης παραλία προσφέρεται για χαλάρωση αλλά και beach sports καθώς έχουν διαμορφωθεί γήπεδα beach volley, foot volley και beach handball.

Περιοχή: Πιερία
Διεύθυνση: 2o Χιλιόμετρο Παραλίας Κατερίνης – Ολυμπιακής Ακτής