Ο μεγαλύτερος κινηματογραφικός θεσμός της χώρας, το 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες του, ψηφιακές και φυσικές από τις 4 έως τις 14 Νοεμβρίου.

Πιστή στη δέσμευσή της, να στηρίζει τον πολιτισμό της χώρας, η Mastercard για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, συμμετέχει με τη χορηγία της στο Φεστιβάλ, ως η «επίσημη κάρτα πληρωμών».

Η Mastercard διευκολύνει όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, προσφέροντάς τους έναν εύκολο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους. Φέτος, το 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί τόσο με φυσική παρουσία σε επτά κινηματογραφικές αίθουσες στη Θεσσαλονίκη, όσο και διαδικτυακά, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Φεστιβάλ.

Ακόμα, οι κάτοχοι καρτών Mastercard με κάθε αγορά εισιτηρίου που πραγματοποιούν με τη Mastercard® κάρτα τους, για προβολή διά ζώσης ή online, θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μία από τις διπλές προσκλήσεις του Φεστιβάλ για τις επόμενες προβολές ταινιών.

Το Φεστιβάλ επιστρέφει στο σπίτι του

Το 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης επιστρέφει στο σπίτι του, τις κινηματογραφικές αίθουσες, με ασφάλεια, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, από την Πέμπτη 4 έως και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021.

Φέτος, στο 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα προβληθούν 197 ταινίες εκ των οποίων 35 μεγάλου μήκους και 15 μικρού μήκους ελληνικές ταινίες, αλλά και πολλές ακόμα βραβευμένες και μη παραγωγές, στην ιστορική έδρα του θεσμού, στις αίθουσες Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας, στις αίθουσες του Λιμανιού, Φρίντα Λιάππα, Τώνια Μαρκετάκη, Τζον Κασσαβέτης, Σταύρος Τορνές, καθώς και στον κινηματογράφο Μακεδονικόν.

Τέλος, για πρώτη φορά φέτος, στο 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα υπάρχουν τρία διεθνή διαγωνιστικά τμήματα και περισσότερα βραβεία.

Ζήστε την κινηματογραφική μαγεία με τη βοήθεια της Mastercard

Πέρυσι το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης διεξήχθη μόνο διαδικτυακά, ενώ φέτος ο μεγαλύτερος κινηματογραφικός θεσμός της χώρας επιστρέφει στο φυσικό του χώρο, στις κινηματογραφικές αίθουσες. Με 100% πληρότητα και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλά, φέτος, όσοι αγαπούν το σινεμά, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ελληνικές και διεθνείς ανεξάρτητες παραγωγές στη μεγάλη οθόνη. Η Mastercard, για άλλη μια φορά βρίσκεται δίπλα στους λάτρεις του κινηματογράφου, διευκολύνοντας την αγορά των εισιτηρίων τους, ως η επίσημη κάρτα πληρωμών της διοργάνωσης.

Η Mastercard στηρίζει τον πολιτισμό, αγαπά τον κινηματογράφο και με τις ενέργειές της, βρίσκεται δίπλα σε θεσμούς όπως το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, προσφέροντας παράλληλα στους κατόχους των καρτών της ασφάλεια, ταχύτητα και ευκολία στις συναλλαγές τους.