Πόσο καιρό έχεις να πιεις ένα δυνατό και αυθεντικό cocktail; Ένα cocktail όπου τα αρώματα θα αναβλύζουν από το ποτήρι και η γεύση θα είναι ακριβώς όπως την είχες φανταστεί; Εμείς πάντως είχαμε χρόνια να έρθουμε αντιμέτωποι με ένα cocktail για το οποίο θα άξιζε να γράφαμε και ευτυχώς κάτι τέτοιο μας συνέβη μόλις χθες στο café bar Butler. Ο ταλαντούχος bartender Στέλιος Φελώνης επιμελήθηκε τα cocktail αφήνοντας μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Όμως, ξέρεις ότι, το μυστικό για τα σωστό cocktail δεν είναι μόνο η τέχνη του barman και το καθαρό αλκοόλ. Είναι φυσικά κι’ αυτά, αλλά όχι μόνο. Το συστατικό εκείνο που διαμορφώνει την τελική γεύση ενός cocktail είναι το σωστό «mixer» που θα το «κλείσει» στο τέλος και ευτυχώς υπάρχει μια premium ελληνική σειρά, τα Three Cents που δίνει μια άλλη γεύση στα cocktail μας και τα αναδεικνύει χωρίς να τα επισκιάζει.

Γιατί αυτό κάνουν τα Three Cents. Διαμορφώνουν οπτικά και γευστικά τα cocktail που επιλέγουμε να πίνουμε χειμώνα – καλοκαίρι. Η ελληνική premium σειρά αναψυκτικών Three Cents με φυσικό μεταλλικό νερό Ροδοδάφνης, ελληνικά εσπεριδοειδή και βότανα έφεραν μπουρμπουλήθρες διαρκείας με απίστευτη γεύση και άρωμα που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα του ποτού ισορροπώντας το και χωρίς να το επισκιάζουν

Και αυτό δεν είναι κάτι το οποίο λέμε μόνο εμείς. Αν μιλήσεις με έναν εξειδικευμένο στα cocktail bartender θα σου πει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ότι τα Three Cents ήρθαν για να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο πίνουμε cocktails και long drinks. Το μυστικό τους κρύβεται στα πολύ ποιοτικά και προσεκτικά διαλεγμένα συστατικά, αλλά και στην υψηλή περιεκτικότητα σε ανθρακικό, τη μπουρμπουλήθρα, που δίνει ζωντάνια στο ποτό μέχρι την τελευταία του σταγόνα!

Δε θα μπορούσε εξάλλου να γίνει και κάτι διαφορετικό με τα Three Cents αφού έχουν δημιουργηθεί από bartenders, οι οποίοι αναγνωρίσαν το κενό που υπήρχε στην μέχρι τότε αγορά, για mixers που θα δημιουργήσουν το τέλειο cocktail. Μιλάμε δηλαδή για μια σειρά αναψυκτικών η οποία δημιουργήθηκε από ανθρώπους του χώρου επειδή μέχρι τότε δεν έβρισκαν το Mixer το οποίο θα τους ικανοποιούσε γευστικά, και αυτό είναι τόσο τέλειο όσο ακούγεται!

Τα Three Cents, κλείνουν φέτος τα 3 τους χρόνια και παρουσιάζουν μια σειρά από cocktails στο κοινό της Θεσσαλονίκης που οφείλεις να τα δοκιμάσεις όλα. Από τις 18 έως τις 24 Δεκεμβρίου θα τα βρεις στα 10 από τα πιο γνωστά bar της πόλης τα οποία μοιράζονται μαζί μας όλη την εμπειρία του να φτιάχνεις cocktails όπως ακριβώς πρέπει να είναι.

See you at #ThreeCents #BubbleWeek !

Δείτε παρακάτω τον χάρτη με τα bar της Θεσσαλονίκης

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και εδώ