Ανοιχτά από τις 12:00

Στο βάθος της πλατείας του χωριού, στην πλαγιά του λόφου, αυτό το εστιατόριο χωρίς διακόσμηση, είναι η καλύτερη διεύθυνση της περιοχής ( Louis Vouitton city guide selection Athens & Thessaloniki 2011). Από τα δυνατά του σημεία είναι τα μαγειρευτά: Αρνί, κουνέλι, μάγουλα μοσχαρίσια, κότσι χοιρινό. Σχάρας: Τ-bone, σπαλομπριζόλες, φιλέτα. Σπεσιαλιτέ τα μανιτάρια. Θαλασσινά: σούπες από ντομάτα το καλοκαίρι και από κρεμμύδι το χειμώνα, ψάρια και θαλασσινά. 30 παραδοσιακά τυριά από όλη την Ελλάδα με μεγάλη ποικιλία γεύσης και υφής.
500 ετικέτες κρασιών, από τις οποίες οι 20 αποτελούν επιλογές για ποτήρι.

Ο Ανδρέας Γάβρης είναι ο φαροφύλακας της γεύσης σε μια δύσκολη για την ποιοτική εστίαση περιοχή. Προτείνει με αξιοσημείωτη επιμονή πιάτα τα οποία συνδυάζουν τη γευστική επάρκεια και μιαν απλότητα που επιτρέπει την κατανόησή τους χωρίς να γίνονται ποτέ απλοϊκά. Οι πολύ καλές πρώτες ύλες με την έντεχνη διαχείρισή τους δικαιώνουν την επιλογή του επισκέπτη.

*Κάτοχος Βραβείου Ελλληνικής Κουζίνας 2017 

Γαστροδρόμιο «Εν Ολύμπω»… με άποψη στο φαγητό.

Αγ. Νικολάου 36, Λιτόχωρο Πιερίας
Τ: 6972190837, 2352021300