Στην παραλία του Πλαταμώνα, ακριβώς κάτω από το Κάστρο συναντάμε ένα χώρο που όμοιός του δεν υπάρχει πουθενά! Το Gallaria είναι χτισμένο μέσα σε ένα ένα σιδηροδρομικό τούνελ!

Μια γαλαρία 100+ ετών

Συγκεκριμένα βρίσκεται στην παραλιακή ζώνης του Νέου Παντελεήμονα, στη βόρεια πλευρά του λόφου του Κάστρου του Πλαταμώνα και αποτελεί ουσιαστικά το ανοιχτό βόρειο τμήμα της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής, σε συνέχεια του κλειστού τμήματος – Τούνελ – της Σήραγγας του Πλαταμώνα. Μια τοποθεσία ορόσημο για τους παραθεριστές του Πλαταμώνα και όχι μόνο. Ένα εμβληματικό σημείο το οποίο είναι χαρακτηρισμένο Μνημείο Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Το κάστρο του καλοκαιριού

Εδώ θα συναντήσετε ένα από τα πιο οργανωμένα και προσεγμένα beach bars της περιοχής. Εκτός από το ιδιωτικό parking (σπανίζει στην περιοχή), στην οργανωμένη του παραλία απολαμβάνετε άνετη ξαπλώστρα με στρώμα και με ντουλαπάκι ασφαλείας- ατομική πετσέτα και παγωμένο εμφιαλωμένο νερό. Όλα αυτά με χρέωση 5€/σετ (2 ξαπλώστρες και μία ομπρέλα) τις καθημερινές και 10€ το Σαββατοκύριακο.

Cocktails and food

Στον κατάλογο του Gallaria θα βρείτε εξαιρετικά signature cocktails εμπνευσμένα από κινηματογραφικούς και μυθιστορηματικούς ήρωες αλλά και επιλογές comfort food για να έχετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία όσο διάστημα θα παραμείνετε εκεί. Δοκιμάστε οπωσδήποτε τις δροσερές σαλάτες του και το burger με Μαύρο χοίρο Πιερίας- Μανιτάρι πλευρώτους- Πέστο βασιλικού- Τομάτα και μανούρι.

Νέα premium υπηρεσία, με private bartending

Από το καλοκαίρι του 2018 λειτουργεί και ένας νέος αναβαθμισμένος χώρος με πιο prive χαρακτήρα, όπου είναι τοποθετημένα μόνο 10 σετ με χρέωση 10€ τις καθημερινές και 20€ το Σαββατοκύριακο όπου είναι απαραίτητη η κράτhση. Εκεί απολαμβάνετε τις ίδιες παροχές αλλά με αυξημένη ιδιωτικότητα και επιπλέον ανατομικό στρώμα στην ξαπλώστρα σας, prive bar και όλα τα ήδη σε γυάλινα σκεύη.