Ένα ολοήμερο σχολείο χορού έρχεται να ξετρελάνει κάθε παιδί/έφηβο. Διαφορετικό, Διασκεδαστικό, Εκπαιδευτικό έρχεται για πρώτη φορά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σε αυτό το σχολείο εκφραζόμαστε, συνεργαζόμαστε, χορεύουμε και πειθαρχούμε, είμαστε όλοι μια παρέα. Μοντέρνο, Σύγχρονο, Yoga, Zumba, Ενδυνάμωση, Μπαλέτο μαζί με μουσικά και εικαστικά δρώμενα, που σχετίζονται με τον χορό, ανήκουν στο πρόγραμμα των δυο εβδομάδων. Το όνειρο κάθε παιδιού πρέπει να γίνεται πραγματικότητα και εδώ το γνωρίζουν πολύ καλά.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

08:00-09:00         Προσέλευση-Ελεύθερο Παιχνίδι

09:00-09:30         Πρωινό

09:30                   Συζήτηση για διάφορα θέματα (διατροφικά, συναισθηματικά, σωματικά)

10:00-11:00         Μουσική Δραστηριότητα

11:00-12:00         Χορός (Διαφορετικό Είδος την κάθε ημέρα)

12:00-13:00         Μεσημεριανό

13:00-14:00         Έκφραση (Ασκήσεις για την υποστήριξη της εξωτερίκευσης των συναισθημάτων)

14:00-15:00         Χορός (Διαφορετικό Είδος την κάθε ημέρα)

15:00-16:00         Αποχώρηση-Ελεύθερο Παιχνίδι

Τα είδη Χορού με τα οποία ασχολούνται τα παιδιά είναι κυρίως Μοντέρνο και Σύγχρονο. Παράλληλα με αυτά, έχουν τη δυνατότητα να ξεφαντώσουν στους ρυθμούς της Zumba, ενώ γυμνάζονται και χαλαρώνουν με Yoga.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα

Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα είναι ενταγμένες τόσο χορευτικές όσο μουσικές και εικαστικές δραστηριότητες. Με εναλλασσόμενη θεματολογία την κάθε ημέρα, δίνεται μια ολιστική προσέγγιση σε διάφορα θέματα κυρίως μέσω του Χορού. Σωματικές ασκήσεις, Ασκήσεις Επικοινωνίας, Ενδυνάμωση Σωματικής Εικόνας, Διατροφή, Αναγνώριση και Έκφραση των συναισθημάτων, Ενίσχυση Ομαδικότητας και Κοινωνική Αναγνώριση ανήκουν στη θεματολογία του Προγράμματος.

Τα παιδιά είναι χρήσιμο να φορούν άνετα ρούχα και κάλτσες, ενώ είναι καλό να έχουν μαζί τους επιπλέον ρουχισμό. Δεν είναι υποχρεωτική η χρήση ειδικού ρουχισμού για τον χορό.

Το πρόγραμμα των γευμάτων

Το πρόγραμμα των γευμάτων των παιδιών βασίζεται σε ειδικό πρόγραμμα διατροφής από διατροφολόγο, προκειμένου να είναι υποστηρικτικό για τα παιδιά και να τους μυήσει σε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Τα γεύματα μπορούν να παρέχονται από το σπίτι, τηρώντας το πρότυπο διατροφής, ενώ υπάρχει δυνατότητα κάλυψης των γευμάτων από το σχολείο με κάποια επιπλέον χρέωση.

Πληροφορίες
Πού: Full Out Dance School | Ιουστινιανού 8, Θεσσαλονίκη
Πότε: 24/06-05/07/19
Ώρα: 08:00-16:00

[contact-form-7 404 "Not Found"]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Οι τυχεροί είναι οι εξής:
Μύριαμ Σαλέμ
Χριστοφορίδου Κέλυ

Οι νικητές θα ενημερωθούν με σχετικό sms.