Η φυτική μαγιονέζα κερδίζει έδαφος και για όσους ακολουθούν μία vegan διατροφή αλλά και για εκείνους θέλουν να μειώσουν τα λιπαρά χωρίς να χάσουν μία βασική ιδιότητα της μαγιονέζας, που είναι να προσδίδει εξτρά γεύση.

Η φυτική μαγιονέζα γίνεται πολύ εύκολα, πολύ γρήγορα και είναι μια ωραία βάση και για άλλες σάλτσες ή σαλάτες. Με την προσθήκη των δύο μπαχαρικών της πάπρικας και του κουρκουμά δίνουμε μία πιο αρωματική γεύση ενώ όσον αφορά τη μουστάρδα θα μπορούσατε να μειώσετε την ποσότητά της αλλά θα χάσετε από την ένταση.

Δείτε την εύκολη συνταγή (ούτε 10′) που προτείνει ο Κώστας Γιάντσιος.

Ακολουθήστε το FOODKG.gr στα social media: facebook / instagram

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ