Εύκολο-Γρήγορο-Διαφορετικό-Πεντανόστιμο
Τι άλλο να σας πω; Πρέπει να το φτιάξετε…

Υλικά:
400 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
120 γρ. μπέικον
4 μανιτάρια κομμένα σε κύβους
1 κρεμμύδι ξερό χοντροκομμένο
2 πιπεριές σε ροδέλες
1 κολοκύθι σε κύβους
4 κ.σούπας καλαμπόκι γλυκό
6 αβγά
100 ml γάλα
αλάτι και πιπέρι
θυμάρι φρέσκο
ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
-Στο πλακερό, σωτάρουμε τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα και να αρχίσει να μαγειρέυεται. Μόλις πάρει το καφεγκρί χρώμα, το αποσύρουμε.
-Στο ίδιο σκεύος, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το μπέικον και τα λαχανικά μας. Μόλις αρχίσουν να μαραίνονται, προσθέτουμε τον κιμά, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με θυμάρι. Αν θέλετε να δώσετε εξτρά ένταση, προσθέστε 1 κ. σούπας μπούκοβο καυτερό.
-Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά μας μαζί με το γάλα και στη συνέχεια περιχύνουμε τα λαχανικά με τον κιμά στο πλακερό.
-Αφήνουμε να ψηθεί το αβγό, σε χαμηλή φωτιά και σκεπασμένο με καπάκι το σκεύος μας.

Σερβίρουμε ζεστή την φριτάτα μας, με σαλάτα και παγωμένη μπύρα.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Κόστος: 6,50 ευρώ
Μερίδες: 6-8