Το Wine Style σε συνεργασία με το SHARK Bar  Restaurant σας προσκαλεί την Πέμπτη 25 Μαίου σε μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας.

Επιλεγμένες σοδειές και ετικέτες του Κτήματος Κυρ-Γιάννη από τα οινοποιεία της Νάουσας και του Αμύνταιου, συνδυάζονται με ένα ξεχωριστό μενού από μοναδικές γεύσεις και αρώματα της Άνοιξης, ειδικά σχεδιασμένο από τον Executive Chef του Shark, Σάκη Καλλιοντζή.

Οικοδεσπότες της βραδιάς ο Στέλιος Μουτάρης του Κτήματος Κυρ-Γιάννη και ο Στέφανος Κόγιας (Wine Style), εμπνευστής της ιδέας Food and Wine Experience.

MENU

Παστράμι σολομού με αγγουράκι, τζίντζερ και λαιμ σε κρέμα με wasabi συνδυασμένο με
Ακακίες Sparkling Κυρ-Γιάννη, Ξινόμαυρο (ΠΟΠ Αμύνταιο)

Ντομάτα και παρμεζάνα σε υφές με πιπεριές ψητές, κράμπλ ελιάς και βασιλικό συνδυασμένο με
L’ Esprit du Lac 2016 Κυρ-Γιάννη, Ξινόμαυρο (ΠΟΠ Αμύνταιο)

Πράσινο risotto με βασιλικό και σπανάκι, φιλέτο πορτοκάλι και φυστίκια αιγίνης συνδυασμένο με
Ντρούμο 2016, Κυρ-Γιάννη, Sauvignon Blanc (ΠΓΕ Φλώρινα)

Χοιρινό φιλέτο με κράμπλ από προσούτο, καλαμπόκι με ανανά και τσιμιτσούρι συνδυασμένο με
Δυο Ελιές 2015 Κυρ-Γιάννη, Syrah, Ξινόμαυρο, Merlot (ΠΓΕ Ημαθία)

Lemon pie με κουμ κουάτ, λευκή σοκολάτα και μαρέγκα συνδυασμένο με
Χρυσογέρακας Κυρ-Γιάννη, Gewurztraminer, Μαλαγουζιά, Λευκός Γλυκός (ΠΓΕ Φλώρινα)

 

*Τιμή μενού με τα κρασιά του Κτήματος Κυρ-Γιάννη : 40 ευρώ
Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων
Κρατήσεις: +30 231 041 6855 or [email protected]

 

info
Πέμπτη 25 Μαϊου
Ώρα προσέλευσης: 21:00
SHARK Bar | Restaurant | Αργοναυτών 2 και Θ. Σοφούλη, Θεσσαλονίκη

Follow:
SHARK Bar | Restaurant: www.shark.gr
WineStyle: https://www.facebook.com/WineStylegr
Κτήμα Κυρ-Γιάννη: http://kiryianni.gr/el/

Αφιερώματα