Το Mediterranean Cosmos σaς προσκαλεί στο “The Food Experience”, μια μοναδική γαστρονομική πανδαισία, από τις 10 έως τις 24 Μαρτίου.

Για άλλη μια χρονιά, ο αγαπημένος Nomad Chef, Ανδρέας Λαγός βρίσκεται μαζί μας στο Mediterranean Cosmos την Παρασκευή και το Σάββατο 10-11 και 17-18 Μαρτίου, για να μας οδηγήσει στα γευστικά μονοπάτια της μεσογειακής κουζίνας. Επιπλέον, μαζί με τη Νίκη Μηταρέα «μαγειρεύει» γαστρονομικές εκπλήξεις την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Το καλό όμως φαγητό χρειάζεται την κατάλληλη συνοδεία και γι’ αυτό στις 13 Μαρτίου ο παρουσιαστής της εκπομπής «Γεύσεις και Οίνος», Βασίλης Γαλανός και ο “Master of Wine” και οινικός σύμβουλος της εκπομπής, Γιάννης Καρακάσης, παρουσιάζουν τις γαστρονομικές τους προτάσεις και μας μυούν στα μυστικά του οίνου. Παράλληλα, στις 15 και 22 Μαρτίου, μέσα από «τυφλές» γευσιγνωσίες οι επισκέπτες του Mediterranean Cosmos θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ελληνικές ποικιλίες και να κερδίσουν φιάλες κρασί.

Όσο για τους μικρούς φίλους του Mediterranean Cosmos, το εμπορικό κέντρο φιλοξενεί παιδικά διαδραστικά εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να ταξιδέψουν μέσα από φαγητά και γλυκά και να μάθουν τι τρώνε τα παιδιά σε άλλες χώρες. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν παιδικά διαδραστικά εργαστήρια εικαστικών στα οποία τα παιδιά θα δημιουργήσουν τα πιο χαριτωμένα καπελάκια του σεφ και πρωτότυπα τρισδιάστατα φρούτα.

Επιπλέον με αγορές συνολικής αξίας άνω των 30€, οι επισκέπτες του Mediterranean Cosmos έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 170 δώρα από τα συμμετέχοντα καταστήματα εστίασης (Blacklime, Cinnabon, Dada’s House, Hot Dog King, Hot Pot, Karabourno, La Pasteria Cucina Italiana, Mongo, Patafritas, Pax Burgers, TGI Fridays, The Prince, Tothelo, Γύρος Προεδρικός, Λάδι & Ρίγανη, Μικρός Βοριάς, Παραδοσιακό, Το Χρυσό) και gift cards συνολικής αξίας 600€, καθημερινά από τις 10 έως τις 24 Μαρτίου!

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Mediterranean Cosmos… Το κέντρο του κόσμου σου!

11ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων

από έως
Θέματα Αφιερώματα - Θέματα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ