Απευθείας πτήσεις προς τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, όλο το καλοκαίρι, επαναδρομολογεί η αεροπορική εταιρία flydubai, με έδρα το Ντουμπάι.

Ειδικότερα, από τις 24 Ιουνίου έως τις 18 Σεπτεμβρίου, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μυκόνου (JMK) και το αεροδρόμιο της Σαντορίνης (JTR).

Οι πτήσεις θα αναχωρούν από τον τερματικό σταθμό 3 του διεθνούς αεροδρομίου του Ντουμπάι (DXB) προς Μύκονο και Σαντορίνη, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Οι πτήσεις μετ’ επιστροφής από τη Μύκονο θα πραγματοποιούνται μέσω μιας σύντομης στάσης στη Σαντορίνη και οι πτήσεις προς τη Σαντορίνη θα πραγματοποιούνται μέσω μιας σύντομης στάσης στη Μύκονο.

Οι ναύλοι οικονομικής θέσης μετ’ επιστροφής για τα δύο νησιά ξεκινούν από 2.923 Dhs, ενώ για τη business class οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 6.049 Dhs, ανά διαδρομή.

Ο Ghaith Al Ghaith, διευθύνων σύμβουλος της flydubai, είχε δηλώσει το 2021 όταν πρωτο-ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις προς τα δύο νησιά τον ενθουσιασμό του για την ανάπτυξη του δικτύου της αεροπορικής εταιρίας και τις επιπλέον επιλογές που θα προσφέρει στους ταξιδιώτες. Είχε τονίσει, μάλιστα, πως η Μύκονος και η Σαντορίνη αναδύονται σε δημοφιλείς προορισμούς για ταξίδια από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις άλλες χώρες του Κόλπου (GCC) -Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ, Κατάρ, Μπαχρέιν και Ομάν.