Ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα γνωστής αλυσίδας αρτοζαχαροπλαστείων της Θεσσαλονίκης κάνει μία νέα αρχή και μας προσκαλεί να μοιραστούμε αυτό το επόμενο βήμα.

Το ταξίδι της εξαιρετικής αυτής ομάδας κάτω από το όνομα «Μελί Μελί», στην Πυλαία, έχει πλέον ολοκληρωθεί και ετοιμάζεται για νέες γευστικές αναζητήσεις. Ο Κωνσταντίνος Τσενικίδης και οι συνεργάτες του μας συστήνουν το «FLEUR» και μας προσκαλούν σ’ ένα Rename Party.

Το FLEUR σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής, και ταυτόχρονα τη συνέχιση ενός ονειρεμένου ταξιδιού με απόλυτη προσήλωση στις αρχές της ποιότητας, της πρωτοτυπίας και της αισθητικής τόσο στην αρτοποιία όσο και στη ζαχαροπλαστική. Το όνομα FLEUR, η νέα πλέον ταυτότητα, αγκαλιάζει με τον καλύτερο τρόπο τις δημιουργίες που έχουμε αγαπήσει τα τελευταία χρόνια, αλλά και όσες θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

Rename Party

Την Πέμπτη 30 Μαΐου, στις 19:30, στη Δ. Φωκά 6 στην Πυλαία είμαστε ευπρόσδεκτοι σ’ ένα party, όπου θα είναι φιλοξενούμενος ο διακεκριμένος chef ζαχαροπλαστικής Δημήτρης Χρονόπουλος, που θα ετοιμάσει και το rename dessert της εκδήλωσης.
Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό ταξίδι σε υπέροχες γεύσεις που θα μας προσφέρει η Boulangerie-Patisserie Fleur, με την ανανεωμένη εικόνα να είναι μόνο η αρχή.

Η υπόσχεση του Fleur είναι ότι κάθε νέα γευστική πρόταση δημιουργείται με το ίδιο πάθος για πρωτοτυπία, κάτι που άλλωστε σας κρατάει κοντά τους εδώ και χρόνια.

Facebook Event

Πληροφορίες
Δ. Φωκά 6, Πυλαία
Πέμπτη 30 Μαΐου
Έναρξη: 19:30

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ