ΥΛΙΚΑ (1 μερίδα)

200 γρ. φιλέτο πέστροφας
15 γρ. φρέσκο βούτυρο
8 γρ. φουντούκι ψίχα
αλάτι-πιπέρι
μαϊντανός

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε πολύ καλά ένα μαντεμένιο τηγάνι στο φούρνο ή στη σχάρα.
Αφού ζεσταθεί ρίχνουμε το βούτυρο αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο πέστροφας
και από τις 2 πλευρές και το ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι.
Μετά από μισό λεπτό γυρίζουμε το φιλέτο από την άλλη πλευρά.
Προσθέτου μετά φουντούκια να σωταριστούν κι αυτά.

Πασπαλίζουμε με μαϊντανό.

Σερβίρουμε με το σκεύος.

Καλή όρεξη!

Η συνταγή είναι από το εστιατόριο «Karabourno«.
Πλατεία Mediterranean Cosmos, Πυλαία
T: 2310475444