Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει και φέτος, για τρίτη φορά, το Φεστιβάλ Τουρισμού στη Θεσσαλονίκης, το οποίο θα φιλοξενηθεί, έπειτα από συνεννόηση με το Δήμο Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους, την Παρασκευή 26, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου.

Ξενοδοχεία, προσφορές και οικονομικά πακέτα για χιλιάδες προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και γαστρονομικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε ένα μοναδικό Φεστιβάλ Τουρισμού που θα μας στείλει όλους διακοπές!

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, «το Επιμελητήριο μας θα μείνει πιστό για μία ακόμη χρονιά στην δέσμευση του να διοργανώνει σημαντικές εκδηλώσεις που συμβάλουν στην ανάδειξη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας ως τουριστικού προορισμού αλλά ταυτόχρονα να βοηθά τους πολίτες να ενημερώνονται έγκαιρα και έγκυρα, μέσα από εκδηλώσεις για όλες τις επιλογές που έχουν σε σχέση με τις διακοπές και εκδρομές τους στη χώρα”.

Στο Τρίτο Φεστιβάλ Τουρισμού έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν τα Επιμελητήρια όλης της χώρας, Οργανισμοί Τουριστικής Προβολής Δήμων και Περιοχών, άλλοι τουριστικοί φορείς. Συνδιοργανωτές θα είναι για μία ακόμη χρονιά, το Υφυπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

info
26 – 28 Μαϊου
Εγκαίνια έκθεσης:
Παρασκευή 26 Μαϊου στις 19:00|
Παρασκευή 5-10 μ.μ.
Σάββατο / Κυριακή 10 π.μ. – 10 μ.μ.
Πλακόστρωτο πλατείας Αριστοτέλους

από έως
Θέματα