Φεστιβάλ ελληνικού κρασιού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Σε έναν κορυφαίο ετήσιο θεσμό γνωριμίας με το ελληνικό κρασί και τις εκλεκτές γεύσεις που το συνοδεύουν εξελίσσεται το «Apallou Food & Wine Week Festival», το οποίο φέτος διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Από την Δευτέρα 15 έως και την Κυριακή 21 Μαΐου στο πιο δημοφιλές στέκι στο κέντρο της πόλης θα φιλοξενείται καθημερινά ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες οινοπαραγωγούς, οι οποίοι θα γνωρίσουν στον κόσμο τα κρασιά τους με γευσιγνωσία πάνω στις ποιοτικές τους ποικιλίες.

Γνωστές ετικέτες του χώρου όπως «Κυρ-Γιάννη», «Παυλίδης», «Κτήμα Πιερία Ερατεινή», «Oenops» και «Ορεινοί Αμπελώνες Κώστα Λαλίκου» θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν όσοι επισκεφθούν την επόμενη εβδομάδα το Apallou.

Για 7 ημέρες οι λάτρες του οίνου μπορούν να δοκιμάσουν κόκκινα, λευκά και ροζέ κρασιά συνδυάζοντας τα με μοναδικά πιάτα που ταιριάζουνε απόλυτα στην κάθε αίσθηση, επιμελούμενα από τον σεφ Χρήστο Γκότση.

Στο πλαίσιο του φετινού φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν δύο events, εκ των οποίων την Πέμπτη 18 Μαΐου το «Apallou en Rose» όπου γίνεται αφιέρωμα στο ροζέ κρασί, αλλά και την Κυριακή 21 Μαΐου το closing του φεστιβάλ με σαμπάνιες και αφρώδεις οίνους.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Apallou επί της οδού Μητροπόλεως 51 στο κέντρο της πόλης.

από έως
Αφιερώματα