Ένας νέος πολυχώρος Ευεξίας, Ομορφιάς και Αυτοβελτίωσης άνοιξε τις πόρτες του στη Χαριλάου και σας υποδέχεται με ζεστά χαμόγελα και πρωτοποριακές υπηρεσίες, που δε θα συναντήσετε εύκολα στην πόλη.

Η φιλοσοφία του Feel Good Feel You είναι πως: «Η υγεία, η ευεξία και η χαρά είναι γενέθλιο δικαίωμά μας» και αυτό ακριβώς σάς βοηθά να επιτύχετε με εξατομικευμένη φροντίδα από έμπειρους επαγγελματίες».

Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους συνεχώς βελτιώνονται και εμπλουτίζονται με νέες και καινοτόμες τεχνολογίες, για να σας προσφέρουν την απολαυστικότερη εμπειρία φροντίδας. Πάντα με απόλυτη ασφάλεια κι ευθύνη και τη βοήθεια έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού, που θα είναι πάντα δίπλα σας να σας κατευθύνει και να σας συμβουλεύει ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η κουλτούρα τους είναι το αγαπημένο τους κομμάτι. Αγαπούν τον άνθρωπο κι επιλέγουν να τον φροντίζουν ολιστικά σε σωματικό, ψυχικό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο, με στόχο την ανακούφιση από το συσσωρευμένο στρες και μια καλύτερη ποιότητα ζωής – εφικτή για όλους.

Οι βασικές υπηρεσίες τους:

-Γυμναστική & Ευεξία με προσωπική προπόνηση ems by miha bodytec

  • Ασφαλές – η ασφαλέστερη μέθοδος και στον covid19
  • Γρήγορο – 20’ την εβδομάδα αρκούν
  • Αποτελεσματικό – δείτε την αλλαγή στο σώμα σας από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες
  • Κατάλληλο για όλους – όλες τις ηλικίες, για αποκατάσταση & ορθοπεδικές παθήσεις

-Κλινική & Ολιστική Διατροφολογία με εξειδικευμένη διατροφολόγο
-Reiki (εναλλακτική ενεργειακή θεραπεία για την αναζωογόνηση Σώματος & Πνεύματος)
-Ολιστικά Ενεργειακά Μασάζ & antistress συστήματα
-Διάφορα είδη θεραπευτικών & αισθητικών μασάζ
-Διαισθητική Συμβουλευτική με Σύμβουλο Αυτογνωσίας
-Εκπαιδευτικά Σεμινάρια εκμάθησης Reiki – από δασκάλες με γενεαλογία
-Μη ενέσιμη αισθητική προσώπου & σώματος

Ορισμένες υπηρεσίες του χώρου, καθώς και τμήματα διαλογισμού και αυτοβελτίωσης έχουν ανασταλεί προσωρινά λόγω Covid19.

Άριστοι επαγγελματίες

Η ομάδα του Feel Good Feel You αποτελείται από επαγγελματίες με όρεξη, γνώση, ευθύνη και αγάπη, που σαν βασικό κίνητρο έχουν την επίτευξη των δικών σας, προσωπικών στόχων. Κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα, με βάση τους στόχους και τις ανάγκες του, σε ένα πολύ θετικό, ΖΕΝ και minimal περιβάλλον, με ιδιαίτερα προσιτές τιμές και εκπτωτικά πακέτα υγείας και ευεξίας.

Μην ξεχνάτε να τους ακολουθείτε στη σελίδα τους στο Facebook για να ενημερώνεστε για τα πακέτα προσφορών που ανακοινώνουν σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Κάντε ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στον πολυχώρο του Feel Good Feel You θα σας ακούσουν, θα σας φροντίσουν και θα σας δώσουν την ενέργεια και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Επισκεφθείτε, λοιπόν, τον αγαπημένο αυτόν προορισμό στην καρδιά της Χαριλάου κι ετοιμαστείτε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο!

Η ασφάλεια σας αποτελεί το πρώτο τους μέλημα

Η προπονητική μέθοδος EMS by Miha Bodytec είναι η ασφαλέστερη μέθοδος ΚΑΙ στον κορωνοϊό, γιατί:

  1. Είναι προσωπική γυμναστική – δεν συναναστρέφεστε με άλλους πέραν της trainer που βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας με προστατευτική μάσκα πάντα.
  2. Κάνουμε ασκήσεις σε όρθια στάση χωρίς να καθόμαστε ή να χρησιμοποιούμε καθόλου όργανα γυμναστικής ή άλλα αντικείμενα.
  3. Φοράμε το δικό μας, προσωπικό αντιμικροβιακό φορμάκι κάτω από τον εξοπλισμό μας – δεν ερχόμαστε σε επαφή με τον εξοπλισμό της άσκησης.
  4. Ελαχιστοποιούμε τις επισκέψεις στον χώρο άσκησης – καθώς προπονούμαστε μία με δύο το πολύ φορές την εβδομάδα και μόνο για 20′.

Τηρούνται ραντεβού σε όλες τις υπηρεσίες, απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού ή ποτού εντός του χώρου, ενώ τηρούνται με ακρίβεια οι προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας.

Το προσωπικό σάς εξυπηρετεί με μάσκα και διατηρεί απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων μεταξύ των θέσεων εργασίας. Ο χώρος και τυχόν εξοπλισμός που χρησιμοποιείται απολυμαίνεται κι αερίζεται συνεχώς και μετά από κάθε ραντεβού. Παρέχεται αντισηπτικό για την προσωπική σας απολύμανση, ενώ η χρήση της προσωπικής σας μάσκας είναι υποχρεωτική με την είσοδό σας στον χώρο.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Πλαταιών 44

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-21:00
Σάββατο ανοίγουν κατά περίπτωση για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια
Κυριακή Κλειστά