Featured

    Featured posts

    Παγωτά Θέμης: 65 χρόνια ιστορίας στο παγωτό!

    Απόψε, θα σε πάω ένα ταξίδι. Ένα ταξίδι στον γλυκό κόσμο του παγωτού. Και...

    Επτά χριστουγεννιάτικοι προορισμοί στην Ευρώπη για το 2023

    Παραμυθένια χριστουγεννιάτικα πάρκα, ατμοσφαιρικές παλιές πόλεις, ιστορικές πλατείες ντυμένες στα γιορτινά τους, παραδοσιακές λιχουδιές...

    87η ΔΕΘ: Ανοίγει τις πύλες της ανανεωμένη και με πλούσιο πρόγραμμα

    Η 87η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες και είναι έτοιμη να σπάσει κάθε...

    Γραφικά χωριά για αποδράσεις στη Βόρεια Ελλάδα που μοιάζουν βγαλμένα από...

    Ανακαλύπτουμε 10+1 πανέμορφα χωριά του ελληνικού Βορρά που θα σου κλέψουν την καρδιά! Ψάχνεις προορισμούς...

    Βγαίνουμε για καφέ, ποτό και φαγητό στην Περαία

    Η Περαία είναι πρώτη στη λίστα των προτιμήσεων μας όταν σκεφτόμαστε πού θα πάμε...

    Δοκιμάσαμε τα καλύτερα macaron της Θεσσαλονίκης!

    Αν θέλετε να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε στην καρδιά του Παρισιού, τότε ήρθε η στιγμή...

    Ο Νοέμβρης είναι Vegan στην Αγορά Μοδιάνο – Ανακάλυψε τις πιο...

    Η Αγορά Μοδιάνο, η πιο σύγχρονη «Εδέμ» γεύσεων και προϊόντων παρουσιάζει τον μήνα Νοέμβριο,...

    Senol: Ο επίγειος παράδεισος των κρουασάν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

    Η τέχνη του καλού κρουασάν είναι κάπως... περίπλοκη ή ιδιαίτερη, καθώς χρειάζεται γνώση και...

    Ξηροί καρποί «Ηρακλής»: Ένα όνομα, μία ιστορία 83 ετών στη Θεσσαλονίκη

    Η ιστορία του παλαιότερου, ίσως, ξηροκαρπάδικου στη Βόρεια Ελλάδα ξεκινά το μακρινό 1939 στη...

    Τουρισμός για Όλους 2024 – Τα νέα χαρακτηριστικά του προγράμματος

    Το Υπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει ότι σε εκτέλεση της Προγραμματικής Συμφωνίας, που υπεγράφη από την...

    Εδώ τρώμε την καλύτερη μπουγάτσα της Θεσσαλονίκης!

    Στη Θεσσαλονίκη, η μπουγάτσα είναι το αγαπημένο μας πρωινό. Οι γονείς αλλά και η...

    Ραντεβού στα κουτούκια!

    Όταν πρόκειται για δύο ποτήρια κρασί, μεζέδες για όλα τα γούστα και στίχους που...

    Albeta: Η διαχρονική αξία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

    Το Albeta Mediterranean Bakery συστήθηκε στους Θεσσαλονικείς το 2011 και από τότε δεν έχει σταματήσει να...

    Πού τρώμε καλό μπακαλιάρο σκορδαλιά στη Θεσσαλονίκη

    Έφτασαν οι μέρες που ο μπακαλιάρος σκορδαλιά έχει την τιμητική του κι εμείς ανυπομονούμε...

    Μέθη bistro & wine bar: Μεθυστικές απολαύσεις και πρωτοποριακό φαγητό

    Η Μέθη, από το 2002 έως το 2012, ήταν μία από τις πιο γνωστές...

    Ένα αφιέρωμα στη Δυτική Μακεδονία, στην καλύτερη, απόδραση που μπορείς να...

    Ένα αφιέρωμα στη Δυτική Μακεδονία, στην καλύτερη, ακόμα μυστική, απόδραση που μπορείς να κάνεις,...

    Lena’s Bistro: Παριζιάνικος αέρας, φρουτώδη κοκτέιλ και ψαγμένη μουσική

    Παριζιάνικο στυλ, ψαγμένη μουσική που κινείται σε jazz, ethnic, funky και θετική αύρα είναι...

    Ένα φαράγγι με βάθρες, μισή ώρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης

    Στον Χορτιάτη, στις βόρειες πλαγιές του, ανάμεσα σε Πετροκέρασα και Ζαγκλιβέρι κρύβεται ένα υπέροχο...

    Η Χαλκιδική που δεν είχες προσέξει

    Στον χαλασμό πληροφορίας και κυρίως εικόνας που δέχεσαι στην αρχική σου σελίδα, πλέον, μπορείς...

    Οι φωτογραφίες της ελληνικής λεβάντας

    Λοιπόν. Στην χώρα μας, ο πρωτογενής τομέας, έχει ξεκινήσει να αναζητά εναλλακτικές καλλιέργειες που...

    τα πιο πρόσφατα