ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Performance ‘FAKE TIME’
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Έπειτα από απαίτηση του φανατικού κοινού, τις διθυραμβικές κριτικές και την εξάντληση των εισιτηρίων των πρώτων 6 εβδομάδων, η παραγωγή του FAKE TIME παρατείνεται για έναν μήνα, στο ξενοδοχείο ΑΡΙΣΤΟΝ κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα. Πρόκειται για μία ανατρεπτική και «πλούσια» παραγωγή που εκτείνεται στα 42 δωμάτια του 7όροφου ξενοδοχείου ΑΡΙΣΤΟΝ, με σκοπό της να ταράξει τα νερά της πόλης και να αφυπνίσει το παιδί που κρύβει ο κάθε πολίτης της μέσα του.

Οι θεατές-ένοικοι του ξενοδοχείου έπειτα από την συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου-ψυχογραφήματος κατά το τσεκ ιν στη ρεσεψιόν, καλούνται να τρυπώσουν στο μαγικό χωροχρόνο του FAKE TIME και να ανακαλύψουν τον εαυτό τους μέσα από την πλοκή του έργου, απαντώντας στο κεντρικό ερώτημα: «κάνεις την ζωή που θέλεις, ή την ζωή που σε θέλει;».

Κάθε όροφος κι ένα στάδιο της ζωής μας. Κάθε δωμάτιο κι ένα συναίσθημα. Η εντυπωσιακή σκηνογραφία, για την οποία εργάστηκε πλήθος σημαντικών καλλιτεχνών υπό την επιμέλεια της Λέλας Ράμογλου, φιλοξενεί 23 περφόρμερς και κοινό, και όλοι μαζί συνθέτουν την ιστορία της παραστάσης η οποία κάθε φορά διαφοροποιείται ανάλογα με την συμμετοχή των θεατών.

Ο θίασος του τσίρκου, τα ξωτικά του δάσους, οι φραπεδόμπατσοι των φυλακών, ο στριπτιζέρ δάσκαλος του σχολείου, τα βαμπιροειδή της ξεπεσμένης μπουρζουαζίας, οι αλλόκοτες νοσοκομές του ψυχιατρείου, οι πεινασμένες πόρνες του τετάρτου ορόφου και πλήθος άλλων χαρακτήρων και σκηνικών θα ενεργοποιήσουν μνήμες και συναισθήματα και θα βοηθήσουν στη λύση του μυστηρίου της πλοκής.

Κάθε φορά που επισκέτεσαι το ξενοδοχείο ΑΡΙΣΤΟΝ σε περιμένει κάτι διαφορετικό.  Ένας μυστικός κόσμος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κάνε εγκαίρως την κράτησή σου και γίνε ο πρωταγωνιστής στο έργο της ζωής σου.

Ο κόσμος του Fake Time και το ξενοδοχείο Άριστον θα δέχεται τους ενοίκους του έως την 14η Απριλίου 2014.

Ξενοδοχείο Άριστον
Καραολή και Δημητρίου των Κυπρίων 5 (Διοικητηρίου), Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Μέρες παραστάσεων: Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα
Τιμή εισιτηρίου: Γενική 16 ευρώ. Φοιτητικό και ανέργων 12 ευρώ
Προπώληση Εισιτηρίων: ARTE: Τσιμισκή 66 & ΚΕΦΤΕΔΕΣ: Βογατσικού 4
Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα Έναρξης: 20:30
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 6933310302
www.facebook.com/FakeTimeAriston

Trailer