Και επειδή το καλοκαίρι θέλει ωραίες θάλασσες και καλό φαγητό η λύση είναι μία. Το δεύτερο «πόδι» της Χαλκιδικής, η Σιθωνία.
Κοντά στη Θεσσαλονίκη, με παραλίες που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα νησιά, αλλά και ποιοτικό φαγητό σε μέρη και σημεία που νομίζεις ότι έχει μπει σε πλοίο και σ’ έχει πάει στην πιο ωραία γωνιά της Ελλάδος.
Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο δυνατά σημεία και καλή σας όρεξη!

Μπουκαδούρα
Σ’ ένα οίκημα 150 ετών, ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Χαλκιδικής. Απέσπασε για το 2017 βραβείο Ελληνικής Κουζίνας στους Χρυσούς Σκούφους.
Ακτή Ελιάς, Νικήτη


Ακρογιάλι
Κυριολεκτικά πάνω στην άμμο, για θαλασσινά αλλά και κρεατικά (ισχύει η biscotto members card).
Παράδεισος, Νέος Μαρμαράς


Manassu
Μπροστά στη θάλασσα με πανέμορφη «Ελληνική» αισθητική, συνταγές που περιλαμβάνουν κυρίως Ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις σε δημιουργικά πιάτα, με άψογο σέρβις και μια εξαιρετική λίστα κρασιών.
Ακτή Ονείρου, Σάρτη

Ωκυαλός
Το εστιατόριο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ψάρια, ψαρομεζέδες και νοστιμότατα πιάτα από την παραδοσιακή κουζίνα. Η προσοχή στην λεπτομέρεια και η ανάδειξη της φρεσκάδας των πρώτων υλών έρχονται να δέσουν με την ατμόσφαιρα που σε μεταφέρει σε ένα ατέλειωτο ταξίδι γεύσεων.
Νέος Μαρμαράς 

Ζαμπακός
Μπορείτε να απολαύσετε και το μπάνιο σας χαλαρώνοντας στις ξαπλώστρες που διαθέτει το μαγαζί. Αξίζει να περάσετε μία υπέροχη μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, αφού σας παρέχει ότι χρειάζεστε για μία διαφορετική και γεμάτη όμορφες εικόνες, ημέρα (ισχύει η biscotto members card).
Πηγαδάκι Συκιάς

Τα κύματα
Ψάρια από τα ψαροκάικα, μεζεδάκια με μεράκι και ένα ποτήρι τσιπουρο σας προσκαλούν να περάσετε όμορφες στιγμές δίπλα στο κύμα!
Νέος Μαρμαράς