banner
banner

Βγαίνουμε για φαγητό στα Patafritas | Οι πατάτες που μας μεγαλώνουν...

To πρώτο Street Food στην Ελλάδα ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη πριν 20 χρόνια και...

Καντίνες στη Θεσσαλονίκη: από το ‘βρώμικο’ στο μέλλον του street food

Στο άκουσμα της λέξης "βρώμικο", σου έρχεται στο νου η κλασσική λευκή καντίνα με...

Ερνέστου Εμπράρ Rest Area: Ένας ιστορικός δρόμος γεμάτος γεύσεις και μουσικές...

Η Ερνέστου Εμπράρ μας προσκαλεί σε ένα καθημερινό street food γεμάτο cocktails, χαρούμενα πρόσωπα,...

Γνωστό healthy spot κάνει έκπτωση 50% μία ώρα πριν το κλείσιμο

Το Ergon to go ξεκινάει την κάθε μας ημέρα με φρέσκα snacks και σαλάτες...

Η πρώτη κινητή καντίνα – πιτσαρία με ξυλόφουρνο παρκάρει στη Θεσσαλονίκη

Ξυλόφουρνο μέσα σε κινητή καντίνα-φορτηγό έχουν δημιουργήσει δύο αδέρφια, στη Θεσσαλονίκη, σερβίροντας νόστιμες, φρεσκοψημένες...

Πώς ο γύρος «ταξίδεψε» στο Μεξικό πριν δεκαετίες;

O “Γύρος” έχει μακρινά ξαδέρφια στο Μεξικό και μάλιστα δεν είναι ο μόνος. Θα...

Πού μπορείτε να δοκιμάσετε πεντανόστιμα bao buns στη Θεσσαλονίκη

Τους τελευταίους μήνες σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει στα εστιατόρια της πόλης να κάνει την...

Σαββίκος στην Πλατεία Αριστοτέλους: 70 χρόνια ξέρεις ότι είναι Σαββίκος

Εδώ και 70 χρόνια η παραδοσιακή αυθεντική γεύση στην πόλη έχει την υπογραφή Σαββίκος. Η...

Το Thess Bao αλλάζει το σκηνικό του Street Food στη Θεσσαλονίκη

Το να δημιουργεί ένας διακεκριμένος chef έναν χώρο διαφορετικό από τα εστιατόρια και τα...

Γνωστός chef ανοίγει street food εστιατόριο αποκλειστικά με Bao Buns στο...

Τα Bao Buns τα αφράτα ψωμάκια ατμού που χρησιμοποιούνται στο ασιατικό street food είναι...

Το Dada’s House έχει γενέθλια και σε κερνάει λουκουμάδες

Πώς θα σου φαίνονταν αν είχες την ευκαιρία να γευτείς δωρεάν λουκουμάδες μέσα στη...

Coffee Cup Canteen PAOK

Νέα σεζόν, νέες προκλήσεις και νέες παροχές έρχονται να ενισχύσουν την Matchday Experience στο...

Ο chef Ηλίας Σκουλάς έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να παίξει με...

Ο chef Ηλίας Σκουλάς είναι ένας «μάγειρας του κόσμου», ένας ερευνητής των γεύσεων και...

Κούκος: Το πιο ξακουστό τυροπιτάκι από το 1953

Το πιο ξακουστό τυροπιτάκι της Θεσσαλονίκης πρωτοεμφανίστηκε στο ζαχαροπλαστείο της οικογένειας Κούκου, στο Ασβεστοχώρι,...

Δουλεύεις ή περνάς αρκετές ώρες στο κέντρο; Αυτή είναι η νέα...

Όταν δουλεύεις και το οκτάωρο ρυθμίζει τη μέρα σου αφήνοντας λίγες μόνο στιγμές για...

Έξυπνα breaks, με απολαύσεις on the go, μόνο στα Today’s

Νέες λαχταριστές αφίξεις μπαίνουν δυναμικά στην ούτως ή άλλως προχωρημένη Today’s τάση “Go Break”,...
biscotto members

Dada’s House: Η νόστιμη γωνία στην Ικτίνου

Η νέα και πολλά υποσχόμενη άφιξη στην πιο δημοφιλή γειτονιά του κέντρου, την Ικτίνου,...

Στο Kapamaru τρως απίστευτα μακαρόνια που μαγειρεύονται μπροστά σου σε 3...

Κατεβαίνοντας τη Δημητρίου Γούναρη, στην Πλατεία Ναυαρίνου, θα συναντήσεις έναν χώρο «ντυμένο» με χρώματα,...

La serra: Μια Ιταλική πιτσαρία με urban διακόσμηση

Μια επίσκεψη σε ένα γραφικό χωριό της Ιταλίας, στις αρχές της δεκαετίας του 90,...

Boccone Pizza

Η Boccone είναι η νέα pizzeria στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που όλοι πλέον απολαμβάνουν...

τα πιο πρόσφατα