banner

Pig A Sauce: Tα φλωρινιώτικα κεμπαπάκια ήρθαν να τρελάνουν τη Θεσσαλονίκη

Η ωραία ιδέα από τη Φλώρινα ταξίδεψε μαζί με το μεράκι και το καλό προϊόν κι έφερε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,  στην Αλεξάνδρου Σβώλου,...

Jerry’s Foodtruck: Ένας χώρος για τις πιο γλυκές αμαρτίες

Η Παύλου Μελά 44 δικαίως παίρνει τον τίτλο της πιο λαχταριστής διεύθυνσης, καθώς εκεί θα βρεις το Jerry's Foodtruck, το πιο "κολασμένα" νόστιμο γλυκό...

Στο 12 Angry Breads θα βρεις νόστιμες γεύσεις για κάθε στιγμή...

Απέναντι από τη Ροτόντα μπορεί κανείς να βρει ένα χώρο που είναι φτιαγμένος για να τον επισκέπτεσαι πάνω από μια φορά τη μέρα. Είτε...

Gustoso: Το street food που γουστάρει η Θεσσαλονίκη

Το αγαπημένο στέκι του κέντρου, μετά από 12 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Παλαιών Πατρών, τον Αύγουστο του 2018, μεταφέρθηκε στη Λ. Νίκης 43, για...

Στο Valentino Κρέπα «1. Πατάς 2. Ρουφάς 3. Δαγκώνεις… αλλιώς λερώνεις!»

Στη πλατεία Ναυαρίνου, ανάμεσα στα δεκάδες μαγαζιά που σου προσφέρουν κάτι για να φας στο χέρι, μπορεί κανείς να συναντήσει ένα μαγαζί που, χρόνια...

Mongo Asian Food: Ένα γευστικό ταξίδι στην Άπω Ανατολή

H ασιατική κουζίνα έχει το σημείο αναφοράς της στη Θεσσαλονίκη, στα εστιατόρια Mongo. Ήρθε το 2005 για να καλύψει το κενό που υπήρχε στην πόλη...

Κούκος: Το πιο ξακουστό τυροπιτάκι από το 1953

Το πιο ξακουστό τυροπιτάκι της Θεσσαλονίκης πρωτοεμφανίστηκε στο ζαχαροπλαστείο της οικογένειας Κούκου, στο Ασβεστοχώρι, δίπλα σε παραδοσιακά γλυκά with a twist. To 1955, o...

22 Σουβλάκια αλλά απόλαυση στο άπειρο

Ο Δημήτρης Εικοσιδυός δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ένας άνθρωπος με φυσική ευγένεια που σε υποδέχεται πάντοτε με χαμόγελο και ισχυρή δόση χιούμορ στις συζητήσεις...

Pastrami street food: Το πρώτο χειροποίητο pastrami στη Θεσσαλονίκη

Ένα γευστικό διαμαντάκι στην οδό Παπάφη 105 ακούει στο όνομα Pastrami Street Food. Το δημοφιλέστερο έδεσμα της αμερικάνικης μεγαλούπολης, το pastrami, είναι άγνωστο για τους...

Στο Kapamaru τρως απίστευτα μακαρόνια που μαγειρεύονται μπροστά σου σε 3...

Κατεβαίνοντας τη Δημητρίου Γούναρη, στην Πλατεία Ναυαρίνου, θα συναντήσεις ένα μαγαζί «ντυμένο» με χρώματα, επενδυμένο με το ιδιαίτερο στυλ των anime στα 90's και...

Με μια δοκιμή από το Falafel House ξεχνάς για πάντα το...

Υπάρχει ένα μέρος στο κέντρο που σου δίνει την ευκαιρία να γευτείς κάτι το διαφορετικό. Κάτι το οποίο διατηρεί την γευστική απόλαυση, αλλά συνδυάζει...

Krepaki espresso kantina: Μια διαφορετική προσέγγιση στον τομέα της κρέπας

Η κρέπα, στην Ελλάδα, είναι ένα έδεσμα που τιμούμε δεόντως. Θα επιλέξουμε να τη γευτούμε όλες τις ώρες, όλες τις ημέρες, όλες τις εποχές και...
biscotto members

Οδοντογλυφίδα: Ένα σύγχρονο στέκι για όλους

Η Οδοντογλυφίδα ήρθε στην πόλη το 2013 και από τότε έχουμε τσιμπηθεί μαζί της. Μας περιμένει σε δύο σημεία, στην Παύλου Μελά 20 και...

Il Mulino: Η νόστιμη πιτσαρία με ξυλόφουρνο στα δυτικά

Η μικρή, καλόγουστη συνοικιακή πιτσαρία στα δυτικά, η Il Mulino, θα σε αποζημιώσει με τις ξεχωριστές γεύσεις που θα σου προσφέρει. Η ευχάριστη ατμόσφαιρα,...

biscotto Best: Ποια είναι τα καλύτερα σημεία στη Θεσσαλονίκη, όπως τα...

Η σειρά των διαγωνισμών "biscotto Best" έχει αναδείξει μέχρι σήμερα, και μέσα από ψηφοφορίες κοινού με τη συμμετοχή σας, νικητές σε ορισμένες από τις...

Thessaloniki Food Festival – Athens Edition 2018

O Δήμος Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τουρισμού, στα πλαίσια οργάνωσης του επόμενου Thessaloniki Food Festival, στοχεύουν να προωθήσουν, για δεύτερη χρονιά, το ίδιο το...

The Dons: δύο σημεία, μία ξεχωριστή pizza

Δύο καταστήματα, σε δύο από τα εμπορικά κέντρα της πόλης, ένα λογότυπο που δεν ξεχνάς εύκολα και μία pizza που σίγουρα είναι από τις...

Pizza Spot by Romea: Σωστή εξυπηρέτηση και αγάπη για την πίτσα

Αν βρίσκεσαι στην Καλαμαριά και ψάχνεις να γευτείς την πιο νόστιμη pizza σου έχω πρόταση. Μετρώντας περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας και ιστορίας στην πόλη...

Invito: η νόστιμη pizza από ξυλόφουρνο στα Ανατολικά

Μια πιτσαρία στην Καλαμαριά ξεχωρίζει για το μεράκι, τα ποιοτικά υλικά, την τεχνική της αλλά και τον ξυλόφουρνο που δίνει μια μοναδική γεύση σε...

Η πρώτη κινητή καντίνα – πιτσαρία με ξυλόφουρνο παρκάρει στη Θεσσαλονίκη

Ξυλόφουρνο μέσα σε κινητή καντίνα-φορτηγό έχουν δημιουργήσει δύο αδέρφια, στη Θεσσαλονίκη, σερβίροντας νόστιμες, φρεσκοψημένες πίτσες και εξελίσσοντας το street-food της πόλης σε μία γαστρονομική...

τα πιο πρόσφατα