banner
banner

Δοκιμάσαμε το Easter Menu των Pax burgers και αλλάξαμε συνήθειες!

Μία Τετάρτη μετά τη δουλειά, φύγαμε από τα γραφεία του biscotto και βρεθήκαμε στα...

Σαρακοστιανή Κουζίνα | 40 ημέρες για να απολαύσεις νηστίσιμα μενού σε...

To biscotto thessaloniki σας προσκαλεί στη Σαρακοστιανή Κουζίνα, μία γαστρονομική εμπειρία 40 ημερών για την περίοδο...

8 βραβευμένοι με αστέρια Michelin σεφ μαγειρεύουν για εμάς στο Sani...

Από τις 10 μέχρι και τις 14 Μαΐου, οκτώ κορυφαίοι σεφ από όλο τον...

Στις 17 Απριλίου ελάτε να ζήσετε το απόλυτο γαστρονομικό γεγονός

Φέτος, είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για τον όμιλο Γαστρονομίας La Chef Levi τόσο στην...

Νηστίσιμα εδέσματα από την Biscotti Tsoungari

Όταν πρόκειται για κάτι τόσο οικείο και καθημερινό, όπως τα προϊόντα ζαχαροπλαστικής, τότε το...

Vegan Life Festival Thessaloniki: Πάρε μέρος στη μεγαλύτερη γιορτή του χορτοφαγικού...

Το Vegan Life Festival Thessaloniki επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 13 και 14...

Ραντεβού στο Λιμάνι για δωρεάν δείπνο Καραϊβικής και μοναδικό θέμα συζήτησης,...

Στο συμπόσιο που διοργανώνει το MOMus-Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, ο καλλιτέχνης Θωμάς Διάφας θα μαγειρέψει...

Το Thessbrunch επιστρέφει δυναμικά: Δες το ανοιξιάτικο πρόγραμμα και κάνε την...

Οι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης, οι επισκέπτες και οι ντόπιοι εξακολουθούν να εμπιστεύονται και να...

Το Σαββατοκύριακο (13-14/04) τρώμε brunch στο Bahar Boutique Hotel

Tο ανοιξιάτικο thessbrunch ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει να το απολαύσετε αυτό...

Όσα μπορείτε να κάνετε στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο (5-7/04)

Η Θεσσαλονίκη σάς επιφυλάσσει ένα δυνατό τριήμερο (5-7/04) γεμάτο συναυλίες, events και δράσεις. Παρακάτω,...

Η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε για δεύτερη χρονιά τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας «Αθηνόραμα»...

Το Salonica Restaurant του Makedonia Palace, απέσπασε βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, με βαθμολογία 14,5/20, υψηλότερη...

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2019 από το Αθηνόραμα

Η τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας για το 2019 από το Αθηνόραμα έγινε...

Ο Παράδεισος της σοκολάτας φέρει την υπογραφή της Cocoowa | Wild...

Το κακάο είναι μύθος, όνειρο, φαντασίωση. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το χθες και το...

Ελληνίδα η νικήτρια του βρετανικού Masterchef. Γιατί ξεχώρισε;

Για πρώτη φορά στον τελικό του Masterchef UK οι διεκδικήτριες του πολυπόθητου βραβείου ήταν...

Ανακοινώθηκαν τα αστέρια Michelin 2019: Τα εστιατόρια που διακρίθηκαν (εικόνες)

Τα αστέρια και τα λοιπά βραβεία Michelin για αθηναϊκά εστιατόρια ανακοινώθηκαν μόλις χθες και...

Ανακάλυψε που θα πιεις καλό ούζο και τσίπουρο στη Θεσσαλονίκη

Η Άνοιξη έχει συνδεθεί και με την αλλαγή των γευστικών προτάσεων σε πολλά εστιατόρια...

Βρεγμένη Γάτα: Δεν περνάει απαρατήρητη

Θα τη συναντήσετε στην Κάτω Τούμπα και θα σας ψιθυρίσει (ή καλύτερα θα νιαουρίσει)...

Τρώμε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου στα Patafritas

Το αγαπημένο Patafritas τιμά το έθιμο του μπακαλιάρου και έτσι οι λάτρεις του Street Food,...

Ημέρες Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας: δωρεάν μενού 2 ατόμων στα καλύτερα εστιατόρια...

Είναι η δεύτερη χρονιά που η Θεσσαλονίκη καλωσορίζει τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και τα...

Το ιχθυοπωλείο «Πσαράς» σου μαγειρεύει μπακαλιάρο για την 25η Μαρτίου

Την 25η Μαρτίου τρώμε μπακαλιάρο σκορδαλιά. Όλοι το ξέρουν αυτό. Το αγαπημένο έδεσμα που...

τα πιο πρόσφατα