Τσούρος made in Turkey, το λαχταριστό γλυκό του δρόμου
Τραγανά και σπειροειδή, τα τσούρος της γειτονικής μας χώρας, λέγονται halka tatlisi. Τηγανίζονται, σιροπιάζονται...
Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το θρυλικό εστιατόριο που φέρει τη λάμψη μιας...
Από τις πλέον αναμενόμενες ξενοδοχειακές αφίξεις στην Ελλάδα, που θα δώσει νέα πνοή στο...
Ο Ηλίας Σκουλάς φέρνει το world street food στο Canteen
Ο Ηλίας Σκουλάς είναι σεφ - μαγειρικός νους του αρέσει να συστήνεται -
με καταγωγή...
Farina Casa Bakery
Εδώ και τρείς γενιές η Farina Casa αναπτύσσεται και δημιουργεί με τη δική της...
Online Cooking Class κορεάτικης κουζίνας
Η Πρεσβεία της Κορέας ετοιμάζει ένα ακόμη διαδικτυακό μάθημα μαγειρικής στις 27 Σεπτεμβρίου στις...
Χρυσοί Σκούφοι 2021: Ποια είναι τα εστιατόρια που βραβεύτηκαν
Ο Έκτορας Μποτρίνι ανέβηκε πολλές φορές στη σκηνή της φετινής απονομής των Χρυσών Σκούφων από το Αθηνόραμα, που πραγματοποιήθηκε την...
Κρίταμος | Επιστρέψαμε στο μεζεδοπωλείο-γαστρονομική έκπληξη της Θεσσαλονίκης
Σας είχαμε συστήσει τον Κρίταμο πριν από μερικούς μήνες και σας είχαμε μιλήσει για...
The Glassbox Project: Η πιο όμορφη και γευστική βόλτα!hot dog
Αν πρέπει να κάνεις μία βόλτα, αυτή είναι στη Νέα Παραλία, το στολίδι του...
The Taste of Awakening: Διακεκριμένοι bartenders συναντούν τον chef Σωτήρη Ευαγγέλου...
Η υψηλή γαστρονομία συναντά τα εκλεκτά αρώματα των VeeVee Cocktails σε μία βραδιά ιδανική για...
Praline στα δυτικά για καφέ, κρέπες και brunch!
Σε ποιον δεν αρέσουν οι ευχάριστες γευστικές εκπλήξεις; Το Praline στον Εύοσμο είναι μία...
Bufala Gelato: ένας νέος κόσμος από παγωτό
Το παγωτό δεν είναι μια απλή απόλαυση. Το παγωτό οφείλει να γίνεται εμπειρία γι’...
Pressed Sushi | Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη
Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στην Ιαπωνική κουζίνα παραμένοντας στο sushi αλλά με μια προσθήκη...
Sushi…Τρως; | Μάθε τα βασικά
Αν σου αρέσει το sushi θα γνωρίζεις τα βασικά, χωρίς να είναι αυτό απαραίτητο,...
Caribbean Street Food, Cocktails n’ Mood | Στην πιο εξωτική αυλή...
Οι Πέμπτες το καλοκαίρι στην πόλη είναι το νέο Σάββατο και στο Ανφάν Γκατέ...
Σε λέω, σε πάω, σε bao: Ποιος ξεκίνησε τη “bao mania”...
Εξερευνούμε την Ιαπωνική Κουζίνα μέσα από το FOODKG.gr, το νέο μας γαστρονομικό και σου προτείνουμε...
Θέλω και να το μάθω και να το φάω: Okonomiyaki, το...
Το Street Food είναι σημαντικό μέρος της Ιαπωνικής Γαστρονομικής Κουλτούρας και μάλιστα ξεφεύγει, όπως...
Mάθε πως η Θεσσαλονίκη χτυπάει χρυσό στο Τόκυο
Οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες που έχουν αναβληθεί σε καιρό ειρήνης τελικά ξεκινούν και από...
Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2021: Αυτά είναι τα εστιατόρια που ξεχώρισαν
Τα "Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας", ένας θεσμός του Αθηνοράματος που επιβραβεύει τις προσπάθειες εστιατορίων από...
Ο Γύρος της Γης | Χειροποίητος γύρος και μπιφτέκι που δεν...
Στην αναζήτηση χειροποίητου και νόστιμου γύρου φτάνουμε στον Σταυρό Θεσσαλονίκης και συναντάμε τον “Γύρο...
OK Grocery: Η νέα τάση που συνδυάζει super market και deli...
Η έννοια του καταστήματος της συνοικίας για τις καθημερινές αγορές ανανεώνεται μέσα από τα...