banner
banner

Βγαίνουμε για φαγητό στον Ακροβάτη | Παραδοσιακές γεύσεις από την αγαπημένη...

Στην οδό Παπάφη θα συναντήσετε ένα κρητικό μεζεδοπωλείο, που σερβίρει λιχουδιές που μοσχοβολάνε Κρήτη. Πρόκειται...

Δεσποινίς Μαργαρίτα: Ένα γευστικό ταξίδι στην επιβλητική Μάνη

Μας αρέσουν ιδιαίτερα οι χώροι μέσα στην πόλη που μπορούν να μας ταξιδεύουν σε...

Γιασεμί: Τα άνθη του ευωδιάζουν όλη τη γειτονιά της Τσόπελα

Η Κατερίνα, σχεδιάστρια κοσμημάτων, επιστρέφοντας από την Ύδρα, και η κόρη της Ιωάννα δημιούργησαν...

«Γλυκιά Συμμορία»: Το πιο παρεΐστικο αστικό στέκι της πόλης

Οι παρέες αναζητούν το στέκι τους στην πόλη, ψάχνουν τις αστικές τους διεξόδους, στα...

Back.ξες: Ακαταμάχητες γεύσεις εμπνευσμένες από την ελληνική κουζίνα

Μπλεκόταν από μικρή στην κουζίνα με τον μπαμπά της, δοκίμαζε, αναμείγνυε γεύσεις και αρώματα...

Στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα: Εδώ οι παρέες γράφουν τις πιο...

«Μια παραλία ερημική και ν’ απλώναμε εκεί της ζωής μας το βήμα». Αυτόν τον...

Στο Άλφα καφεμεζεδοπωλείον οι παρέες γράφουν τη δική τους ιστορία

Ακριβώς πάνω από τη Ρωμαϊκή αγορά υπάρχει ένα μεζεδοπωλείο που έχει όλα όσα χρειάζεσαι...

Νόστιμες γωνιές της πόλης

Η καλή παραδοσιακή κουζίνα, φτιαγμένη με μεράκι είναι κάτι που εκτιμάμε πολύ σε αυτή...

Youkali

Το όνομά του εμπνευσμένο από ένα γαλλικό ταγκό του μεσοπολέμου, που τραγουδά για έναν...

Ο Κήπος Καφενείον-Μεζεδοπωλείον

1880, στην πίσω αυλή του αρχοντικού μια μινιατούρα κήπου –ζούγκλας, ένα μικρό καφενείο ουζερί...

Σουρτούκω: η περπατημένη γευστική πρόταση στα Λαδάδικα

Σ’ ένα από τα ήσυχα στενά στα Λαδάδικα μάς περιμένει ένας νέος χώρος για...
biscotto members

Ψαροταβέρνα Athos: Μοναδικές γεύσεις σε ένα ειδυλλιακό τοπίο μπροστά στη θάλασσα

Δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση για να περάσετε μια απολαυστική καλοκαιρινή ημέρα με την παρέα...

Μανιτάρι Μαγικό

Το "Μπιτ Παζάρ" είναι το πρώτο εστιατόριο που άνοιξε στην πλατεία Μπιτ Παζάρ, κατοχυρώνοντας...
biscotto members

Το Δίχτυ: Το διαχρονικό στέκι για τσιπουράκι στην Άθωνος

Αυτό το «Δίχτυ» έχει απλωθεί στην πλατεία Άθωνος εδώ και 20 χρόνια και συνδέει...

Τρεις κι Εξήντα | Η εξέλιξη μιας ιστορίας που ξεκινάει από...

Η ιστορία ξεκινάει στις 22 Μαρτίου του 1999, όταν ο Στέφανος Καρβουνιάρης και ο...

Πέντε Χρόνια Μασσαλία – Πέντε Βραδιές Γεμάτες Γεύσεις και Δωρεάν Κρασί,...

Η Μασσαλία γιορτάζει 5 χρόνια και μας προσκαλεί σε πέντε γευστικές βραδιές για να...

Έπεα Πτερόεντα

Ένας χώρος από τον οποίο αναδύονται μυρωδιές, γεύσεις και εικόνες της παράδοσης. Ένα εναλλακτικό...

Grec

Στο εστιατόριο Grec στα Λαδάδικα θα έρθετε όλοι εσείς που αγαπάτε την ευφάνταστη ελληνική...

Μπακάλ by Ελιά-Λεμόνι: Ένα γαστρονομικό project σε εξέλιξη

Το Μπακάλ by Ελιά-Λεμόνι εξελίσσεται διαρκώς και ξεφεύγει από τα όρια της έννοιας του...

Μια ολιά ρακή: Εκεί που «ένα ποτήρι τσικουδιά πάντα θα σε...

«Η τσικουδιά και ο μεζές αποτελούν μέσο επικοινωνίας, φιλίας και ευγένειας», «μπορεί να χωριστήκαμε...

τα πιο πρόσφατα